Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. myStrom WiFi Button Plus
  myStrom WiFi Button Plus
  • 4-in-1 knop
  • Via WiFi
  • Bedienen zonder app
   27,90
 2. myStrom WiFi Button
  myStrom WiFi Button
  • 3-in-1 knop
  • Via WiFi
  • Bedienen zonder app
   21,90
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. myStrom WiFi Color E27 LED-lamp
  myStrom WiFi Color E27 LED-lamp
  • Bedien op afstand
  • Voorkom inbraken
  • Bespaar energie
   34,90
 5. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Slimme oplossingen van MyStrom maken je dagelijkse ritme makkelijker 

De meeste mensen leven volgens een vast dagelijks ritme. De kans is groot dat ook jij elke werkdag op dezelfde tijdstippen achtereenvolgens opstaat, je ontbijt maakt, naar je werk gaat, thuiskomt van je werk, dineert, je jezelf in de avonduren met entertainment vermaakt en weer gaat slapen. Dat gegeven heeft het Zwitserse bedrijf myStrom als uitgangspunt genomen tijdens het ontwikkelen van haar assortiment slimme producten. Het resultaat is een reeks innovatieve lampen en stekkerdozen, die je modulair in kunt zetten en naar wens volledig kunt programmeren. 

Gemakkelijk dagprogramma’s instellen 

Dat programmeren van die slimme myStrom lampen en stekkerdozen doe je overigens heel eenvoudig in de myStrom app, die voor zowel Android als Apple smartphones en tablets beschikbaar is. In de app ontdek je een kloksysteem waarmee je razendsnel in kunt stellen welk onderdeel in je myStrom-netwerk je op een bepaald tijdstip in of uit wilt schakelen. Je kunt het in- en uitschakelen van de slimme myStrom-onderdelen ook aan de locatie koppelen waar je je op dat moment bevindt, zodat bijvoorbeeld alles automatisch wordt uitgeschakeld als je je huis verlaat en het pas weer automatisch ingeschakeld wordt op het moment als je je woning weer binnenstapt. Daarnaast beschikt de app over een speciale vakantie-instelling waarmee je de indruk kunt wekken dat er iemand in je huis aanwezig is, terwijl jij je op een verre bestemming lekker in een hangmat ontspant. 

Jij bepaalt hoe je je apparaten aanstuurt 

Omdat het volledige myStrom-systeem via WiFi werkt, kun je via je app alle aangesloten lampen en apparaten desgewenst ook handmatig stuk voor stuk aan en uit zetten. Het maakt daarbij natuurlijk niet uit waar ter wereld je je bevindt, zolang je op dat moment maar verbinding met het internet hebt. Ben je in het bezit van een Amazon Alexa of Google Assistant, dan kun je je myStrom-apparaten ook met je stem aansturen. Daarnaast omvat het assortiment van dit merk een aantal draagbare knoppen, die je volledig naar eigen wens kunt programmeren, zodat letterlijk met één druk op de knop bijvoorbeeld je home cinema en surround sound worden ingeschakeld terwijl ook meteen de verlichting in je kamer wordt gedimd.