Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. OSRAM SMART+ Outdoor Flex LED Strip Multicolour
  OSRAM SMART+ Outdoor Flex LED Strip Multicolour
  • Multicolour & dimbaar
  • Outdoor
  • Werkt met Philips Hue
   79,99
 2. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Ledstrips voor buiten zetten je tuin ook ‘s avonds in het zonnetje

Ledlicht is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Iets wat niet alleen met het prettige lage stroomverbruik van ledlampen te maken heeft, maar ook met de flexibele toepassingsmogelijkheden. Dat woord flexibel is zeker van kracht op ledstrips. Ledstrips kun je per slot van rekening in alle gewenste vormen buigen. Dat geldt niet alleen voor situaties binnen in je woning, maar ook voor een ledstrip voor buiten. Omdat er aan ledstrips voor buitengebruik specifieke eisen worden gesteld, zodat je niet te maken krijgt met stroomstoringen, is het dus wel van groot belang dat je voor dat soort toepassingen de juiste ledstrip kopen gaat. 50five helpt je in dat kader graag op weg, want wij hebben inmiddels een voorselectie op het totale aanbod gemaakt, zodat je in onze webshop alleen ledstrips voor buitengebruik aantreft die gegarandeerd van topkwaliteit zijn.

Waterdicht en kleurrijk

Als je buiten ledverlichting aan wilt gaan leggen, is het sowieso van belang dat de lampjes alle Nederlandse weertypen moeiteloos kunnen doorstaan. Met andere woorden, als je dit soort verlichting buiten gebruikt moet je er zeker van zijn dat je ledstrip waterdicht is. De ledstrips voor buiten van het merk OSRAM voldoen gegarandeerd aan die eis. Mede om die reden – en vanwege het feit dat OSRAM een zeer gerenommeerd merk is – bevelen we je deze ledstrips van harte aan. De strips van dit merk zijn niet alleen flexibel voor wat betreft het gebruikte materiaal, maar ook met het oog op de verlichtingsmogelijkheden kun je er alle kanten mee op. De strips zijn namelijk voorzien van rode, blauwe, groene en witte leds, die je naar eigen smaak kunt combineren, zodat je buitenomgeving altijd de kleurrijke sfeer kunt geven die er volgens jou het best bij past. De ledstrips van OSRAM kun je via een app op je telefoon of tablet bedienen, maar je kunt er ook de OSRAM Lightify of Philips Hue Bridge voor gebruiken.

Snel profiteren van fraai ledlicht buiten

Lang hoef je niet te wachten om je tuin van sfeerrijk licht met ledlicht te voorzien. Bestel je vandaag voor 21.00 uur je strips, dan zorgt 50five ervoor dat je ze morgen al in huis hebt. Voldoet de gekochte ledstrip toch niet helemaal aan je verwachtingen, dan kun je tot 55 dagen na je aankoop gebruik maken van ons retourrecht en het product gratis naar ons terugsturen.