Tonen als Planning Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ticwatch S Knight Smartwatch
  Ticwatch S Knight Smartwatch
  • De S staat voor Sport
  • Kras- en waterbestendig
  • Tot 48 uur te gebruiken
  Speciale prijs  159,99
  Adviesprijs Normale prijs  199,95 -€ 39,96 Je bespaart 20%
 2. Ticwatch S Aurora Smartwatch
  Ticwatch S Aurora Smartwatch
  • De S staat voor Sport
  • Kras- en waterbestendig
  • Tot 48 uur te gebruiken
  Speciale prijs  179,-
  Adviesprijs Normale prijs  199,95 -€ 20,95 Je bespaart 10%
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. One2Track Connect Touch 2-telefoonhorloge zwart
  One2Track Connect Touch 2-telefoonhorloge zwart
  • Geïntegreerde simkaart
  • Betrouwbaar en veilig
  • GPS/wifi-tracker
   89,95
 5. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 6. Nokia Activité Steel Activity & Sleep Tracker Zwart
  Nokia Activité Steel Activity & Sleep Tracker Zwart
  • Stijlvol design
  • Veelzijdige stappenteller
  • Info via Health Mate-app
   109,99
Tonen als Planning Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ga slim op zoek naar een geschikte smartwatch

Bij 50five.nl houden we van slimme toestellen. Een smart horloge kon dan ook niet ontbreken. Smartwatches komen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. En ze verschillen heus niet alleen op vlak van uitstraling. Vooral de compatibiliteit met andere slimme toestellen, de nauwkeurigheid en de bijhorende applicaties zijn noemenswaardige verschillen. Maar wat is nu de beste smartwatch en is er überhaupt een winnaar? Dat leggen wij even voor jou uit.

Er is geen 'beste smartwatch'

Dat is inderdaad de essentie van het verhaal. In zijn kern is elke smartwatch immers identiek of zijn ze tot enkele ontwerpen terug te leiden. Ze ontvangen allemaal dezelfde basisgegevens, hoewel er ook een aantal modellen zijn die de hartslag meten en hierdoor preciezer werken. Wat dan het verschil is tussen de diverse smartwatches? Wat ze met die gegevens doen.

Het is met andere woorden de applicatie en de achterliggende technologie die uitmaken welke smartwatch het meest precies is. Ook hier zijn er overigens verschillen merkbaar. Zo doen sommige smartwatches het beter als het op wandelen aankomt, maar zijn ze minder precies bij het hardrennen. Hoe dan ook gaat het om subtiele verschillen. En bij 50five.nl hoef je je nergens zorgen om te waken: elke smartwatch die opgenomen is in ons assortiment, voldoet uiteraard aan de striktste vereisten.

Smartwatch kopen? Ga de compatibiliteit na

Er komen steeds meer slimme gezondheidsproducten op de markt. En het is extra mooi indien ze onderling kunnen communiceren. Zo kan je één app zien hoeveel kilometer je wandelde en hoeveel kcal je verbrandde. Vervolgens legt de applicatie ook verbanden met de gegevens van jouw weegschaal, waardoor de app steeds preciezer blijkt te werken.

Mooi, maar dan is het wel belangrijk dat de verschillende toestellen compatibel zijn. Neem bijvoorbeeld de Apple smartwatch die je kan verbinden met de Airpods of kan gebruiken in combinatie met het bijhorende charging dock. Handig, maar daarom werkt het nog niet zomaar met jouw smartwatch van Android. Controleer daarom vooraf of de smartwatch wel compatibel is met jouw toestellen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.