De voordelen van tado°


Onze favoriete tado°-producten

De V3+ is de nieuwste generatie van tado°-thermostaten en brengt de beste technologieen samen. De V3+ detecteert je aanwezigheid in huis en past zich daar automatisch op aan. Je kunt de verwarming daarnaast ook besturen met je smartphone, ongeacht je locatie. De V3+ thermostaat werkt namelijk met een bridge die de thermostaat via het internet met je smartphone verbindt. 

De Assistent detecteer ook open ramen , zodat het systeem zichzelf uitschakelt en je niet onnodig energie verbruikt. De geintegreerde klimaatassistent helpt je om het comfort te vergroten, het klimaat in huis te verbeteren en gebruikt externe weersinformatie om het energieverbruik te verminderen. De V3+ is ook compatibel met platforms als Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa en IFTTT. Dat betekent dat je de verwarming ook met je stem kunt besturen! 

De technologie van tado°

Meer informatie over het multi-zone systeem

Tado° biedt thermostatische radiatorkranen om je radiatoren smart te maken. Dit zijn knoppen waarmee je de radiatoren afzonderlijk kunt bedienen en zo de temperatuur per kamer kunt instellen. Je kunt zo voor iedere kamer de ideale temperatuur instellen, afhankelijk van de behoeften. De badkamer kan bijvoorbeeld warmer zijn dan de rest van het huis. Je stelt de gewenste temperatuur in en het huis zal op de juiste tijd comfortabel zijn, of je nu in de woonkamer of in de keuken bent. 

Meer informatie over aanwezigheidsdetectie

tado° weet wanneer je het huis verlaat en wanneer je weer terugkomt. Het verlaagt de temperatuur in je afwezigheid en verhoogt het geleidelijk en efficient wanneer het systeem opmerkt dat je weer bijna thuis bent. Je bespaart geld en je komt niet meer in een koud huis binnen. Zo helpt tado° je tot 31 procent besparen op je energierekening, zonder op comfort in te leveren. 

Onze multi-zone producten

 1. Tado Slimme Thermostaat V3
  Uitverkocht
  Tado Slimme Thermostaat V3
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zelflerend
  • Controle op afstand
   249,-

De waarden van tado°

tado° ontwikkelt nieuwe technologieën en verbetert oude technologieën, zonder dat dit ten koste gaat van comfort. Kies je voor tado° dan kies je voor een gemeenschap die bijdraagt aan een duurzame en groene manier van leven. De producten van tado° worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. De gebruiksvriendelijkheid is daarbij een prioritet, want de producten zijn intuïtief en eenvoudig te gebruiken.