Tonen als Planning Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Nokia Body+ Full Body Composition WiFi Scale wit
  Nokia Body+ Full Body Composition WiFi Scale wit
  • Complete lichaamsanalyse
  • Lange termijn-trends
  • Slimme design weegschaal
  Speciale prijs  69,-
  Adviesprijs Normale prijs  99,95 -31% Je bespaart 31%
 2. Nokia Body - BMI Wi-Fi Slimme Weegschaal Wit
  Nokia Body - BMI Wi-Fi Slimme Weegschaal Wit
  • Gewicht en BMI
  • Lange termijn-trends
  • Design slimme weegschaal
   59,95
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Nokia Body+ Full Body Composition WiFi Scale Zwart
  Nokia Body+ Full Body Composition WiFi Scale Zwart
  • Complete lichaamsanalyse
  • Lange termijn-trends
  • Slimme design weegschaal
  Speciale prijs  69,-
  Adviesprijs Normale prijs  99,95 -31% Je bespaart 31%
 5. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 6. Nokia Body - BMI Wi-Fi Slimme Weegschaal Zwart
  Nokia Body - BMI Wi-Fi Slimme Weegschaal Zwart
  • Gewicht en BMI
  • Lange termijn-trends
  • Design slimme weegschaal
   59,95
Tonen als Planning Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een weegschaal of een gewichtsconsulent?

De eerste slimme gadgets leken zich al snel op de gezondheid te focussen. Smartwatches die ook stappen tellen en in de tussentijd jouw hartslag monitoren, zijn misschien wel het bekendste voorbeeld. Maar nu zijn ze steeds vaker ook in de woning terug te vinden. En bovendien kunnen ze ook nog eens met elkaar communiceren. We hebben het uiteraard over de intelligente weegschaal die meer meet dan jouw gewicht, maar ook over een app beschikt en je vaak met jouw smartwatch kan synchroniseren. Een weegschaal of een gewichtsconsulent? De scheidingslijn blijkt flinterdun te zijn!

Wat meet een slimme weegschaal?

Dat een slimme weegschaal jouw gewicht meet, hoeft niet te verbazen. Maar een slimme personenweegschaal kent ook de personen die het toestel gebruiken. Daarom zal je steeds een aantal persoonlijke gegevens zoals jouw geslacht, leeftijd en grootte moeten ingeven. Dat is niet onbelangrijk, want op basis van deze gegevens zal de slimme personenweegschaal automatisch jouw BMI en lichaamsvetpercentage berekenen. 100% accuraat zal dat uiteraard nooit zijn, zeker in een wereld van extremen waar sommigen kolossale spieren meesleuren. Maar sommige slimme toestellen zijn zo slim dat ze elke dag opnieuw een stuk accurater worden. En dan moeten we het wel hebben over de compatibiliteit met andere toestellen.

Het comfort van een weegschaal met app

Een slimme digitale weegschaal komt steeds met een bijhorende app. De app maakt het mogelijk om de evolutie van jouw gewicht langdurig bij te houden en geeft dit meestal weer aan de hand van een handige grafiek. Bij sommige applicaties kan je ook een aantal andere zaken ingeven, zoals workouts en jouw dagelijkse consumpties.

Controleer de compatibiliteit van de weegschaal

Nog beter wordt het indien je niet alleen kiest voor een weegschaal met app, maar ook voor een weegschaal die compatibel is met jouw smartwatch of tracker. Zo weet jouw app meteen ook meer over jouw sportactiviteiten en kan hij de calorieverbranding en de lichaamssamenstelling beter inschatten. Waardoor ook jouw slimme digitale weegschaal bij elke workout accurater wordt. Maar waardoor ook jouw smartwatch voortdurend op de hoogte blijft van jouw gewicht en de intensiteit van de activiteit beter kan inschatten. Zeker indien zo'n smartwatch ook nog eens over een hartslagmeter beschikt, is dit al helemaal de waarheid.