Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Nokia Sleep Slaapmat
  Nokia Sleep Slaapmat
  • Analyseert slaapgedrag
  • Automatiseer slaapscenario's
  • Eenvoudig te installeren
   99,95
 2. Nokia Activité Steel Activity & Sleep Tracker Zwart
  Nokia Activité Steel Activity & Sleep Tracker Zwart
  • Stijlvol design
  • Veelzijdige stappenteller
  • Info via Health Mate-app
   109,99
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bewust omgaan met je slaap 

Het kan niet genoeg benadrukt worden hoe belangrijk slaap is voor zowel je lichaam als je geest. Voldoende slaap zorgt voor meer energie, een groter uithoudingsvermogen en een heldere geest. Zeker voor mensen die denken goed te slapen, maar toch een vermoeid gevoel en een gebrek aan energie gewaarworden gedurende de dag, kan het nuttig en zelfs verrassend zijn eens gedurende een bepaalde periode het slaappatroon bij te houden. Meten is weten en vanuit die wetenschap kan je op zoek gaan naar de oorzaken van een minder goede slaap. 

Monitor je slaap met de sleep tracker van 50five 

De beste manier om te weten te komen hoe het met je slaap en vooral de kwaliteit van je slaap gesteld is, is gebruik maken van een sleep tracker. Door deze te dragen tijdens je slaap krijg je een gedetailleerd overzicht van deze periode. Aan de hand van je hartritme zal je op de slaap app die verbonden is aan je tracker kunnen vaststellen hoeveel uren totale slaap je hebt gehad, maar krijg je ook een beeld op de duur van zowel diepe als lichte slaap en de duur van wakkere momenten. 

De trackers van 50five zorgen ervoor dat je een goed beeld krijgt van je slaap en door middel van de bijbehorende app kan je ook opvolgen of er een bepaald patroon in je slaap op te merken valt. Zo kan je zien tijdens welke momenten van de nacht je dieper of lichter slaapt, of je diepere slaap hebt als je vroeger of net later gaat slapen en of je meer diepe slaap hebt na bijvoorbeeld lichamelijke inspanningen. Metingen wijzen uit dat mensen veel minder en vooral veel minder diep slapen dan eigenlijk wenselijk zou zijn voor een optimale gezondheid. 

Koop je slaaptracker bij 50five 

Neem gerust een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door onze uitgebreide keuze aan scherpe prijzen. Weet je niet goed welke tracker voor jou de beste is, vraag gerust raad aan onze experten. Zij overlopen graag samen met jou de mogelijkheden. Koop je bij 50five een tracker aan, dan geniet je bovendien de mogelijkheid om binnen 55 dagen je product te retourneren als het toch niet bevalt.