Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. iHealth CORE Body Analysis Wireless Scale
  iHealth CORE Body Analysis Wireless Scale
  • Volledig inzicht
  • Goed visueel beeld
  • Design
   99,-
 2. iHealth LITE Wireless Scale
  iHealth LITE Wireless Scale
  • Bluetooth synchronisatie
  • Gewicht en BMI
  • 20 unieke gebruikers
   44,99
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

iHealth houdt digitaal de vinger aan de pols 

Het bedrijf iHealth werd in 2010 in het onder andere van Apple, Google en Facebook bekende Silicon Valley gestart en is inmiddels wereldwijd actief. De onderneming specialiseert zich in slimme apparaten die de staat van je gezondheid in de gaten kunnen houden. Met het oog op de broedplaats van iHealth zal het je ongetwijfeld niet verbazen dat er een flinke dosis innovatie op het aangeboden assortiment is losgelaten. Daarbij hebben de ontwikkelaars altijd officiële medische standaardwaarden als leidraad gebruikt, zodat de apparaten voldoen aan alle professionele eisen die op dat vlak gesteld worden. Je gezondheid is per slot van rekening een serieuze zaak en dankzij het assortiment van iHealth word je daarover op uiterst nauwkeurige wijze geïnformeerd. 

Weegschalen die veel meer doen dan alleen je gewicht wegen 

De onderneming biedt apparaten in drie verschillende categorieën aan: weegschalen, bloeddrukmeters en apparaten voor diabetici. Een iHealth weegschaal kan niet alleen je gewicht aangeven, maar ook voor je uitrekenen wat je ‘body mass index’ (BMI) is. Kies je voor luxere varianten, dan geeft het slimme apparaat je ook nog eens de mogelijkheid om heel gemakkelijk tal van andere lichaamswaarden te weten te komen. Denk daarbij onder andere aan je vetpercentage, je spiermassa en hoeveel vocht er in je lichaam zit. Uiteraard worden de weegschalen van dit merk gekoppeld aan een iHealth app, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je weegresultaten over een langere periode zijn. 

Slim meten voorkomt toekomstige gezondheidsproblemen 

Ook voor elke iHealth bloeddrukmeter in het assortiment geldt dat de gemeten waarden in de app opgeslagen kunnen worden. Van daaruit kun je die gegevens desgewenst ook moeiteloos met bijvoorbeeld je huisarts delen. De bloeddrukmeters van iHealth doen overigens meer dan alleen maar meten. In combinatie met de app kunnen ze je op basis van historische gegevens bijvoorbeeld ook waarschuwen over een oplopende bloeddruk vanwege verwacht warmer weer, zodat je tijdig je dagelijkse ritme aan kunt passen en problemen kunt voorkomen. Een soortgelijke slimme functie is overigens ook beschikbaar in het assortiment glucosemeters van iHealth. Je ziet het, iHealth stelt alles in het werk om je op innovatieve wijze zo gezond mogelijk te kunnen houden.