Somfy's USP's

Productassortiment van Somfy

Over Somfy

Optimaliseer je comfort in huis met behulp van Somfy

Betrouwbaarheid is belangrijk als het gaat om veiligheid en comfort. Somfy is een hoogwaardig Frans merk met haar Benelux kantoor gevestigd in Amsterdam. Somfy wil de wereld van smarthome EN van slimme beveiliging introduceren door premium oplossingen aan te bieden.

Het optimaliseren van je comfort in huis is direct gekoppeld aan gebruiksvriendelijkheid. Door middel van uitgebreid product development heeft Somfy een premium systeem gecreëerd. Hiervan was grondig testen een belangrijk aspect. Door de klant in gedachten te houden, is er extra veel aandacht geschonken aan gebruiksgemak.

50five is fan van Somfy doordat het samenwerkt met andere slimme producten. Koppel je Philips Hue lampen bijvoorbeeld aan de Somfy Tahoma, en bedien beiden vanuit 1 app! Nog gemakkelijker en nog gebruiksvriendelijker.

Houdt er rekening mee dat de slimme producten uit de serie Somfy Smart Home niet compatibel zijn met de producten uit de Somfy Protect serie.

Somfy & 50five

We zijn weg van Somfy omdat…

Als #1 smarthome specialist willen we alleen maar de beste smarthome oplossingen promoten. Somfy is een premium merk dat het comfort in huis verbetert met gebruiksvriendelijke smarthome- EN slimme beveiligingsoplossingen.


✔ Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag gratis in huis 

✔55 dagen uitproberen & gratis retour

✔ Vragen? Bel ons op 02 320 00 55