• OP WERKDAGEN BESTELD VOOR 21U, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 02 320 00 55

Trust Internet Control Station ICS 2000

Wil je je huis nóg slimmer maken? Met het Internet Control Station haal je de toekomst in huis. Bedien al jouw slimme apparaten met de app, of je nou thuis bent of niet.
Speciale prijs 99,99 € Normale prijs 129,99 €
Direct naar afrekenen
 • Op werkdagen besteld voor 21u, volgende werkdag gratis in huis
 • 55 dagen uitproberen & gratis retour
 • Vragen? Bel ons 02 320 00 55

Specifications

Meer informatie
8713439711103
Werkt met Apple Home kitnee
Power sourceAC Power
InternetverbindingWired
InternetverbindingBedraad
Power sourceAccu
Communicatie protocol868 MHz

Beschrijving

 • Stel scenario’s in en activeer ze met één druk op de knop
 • Meer dan 200 apparaten kunnen tegelijkertijd worden aangestuurd
 • Bestuur al je slimme apparaten via de iPhone of Android app

De ultieme hub voor al je slimme apparaten

Met het ICS-2000 Internet Control Station stuur je al je slimme apparaten aan. Gebruik je tablet of smartphone om je lampen te dimmen, de rolluiken te besturen, of diverse bewegingssensors aan te zetten. Nagenoeg alle Trust producten kunnen op dit station worden aangesloten. Daarnaast heb je geen afstandsbediening meer nodig! Zo maak je het huishouden een stuk gemakkelijker

Echt een ‘Connected Home’

Of je nou 2 of 200 slimme apparaten in huis hebt, de ICS-2000 kan tot 200 apparaten tegelijkertijd aansturen en is geschikt voor huizen met tot wel 16 kamers. Registreer bijvoorbeeld je tuin, woonkamer, keuken en verschillende slaapkamers en bedien de apparaten in iedere kamer afzonderlijk. Hoe groot of klein je huis ook is, het Internet Control Station is er klaar voor! Het Internet Control Station biedt vele mogelijkheden met de diverse in te stellen scenario’s. Wil je bijvoorbeeld lekker op de bank een filmpje kijken? Wat dacht je van je eigen filmavond scenario? Met één druk op de knop sluit je de rolluiken en dim je de lampen. De film kan beginnen en je hoeft niet eens op te staan!

Je slimme huis geheel beveiligd

Ook kun je je huis veiliger maken met de ICS-2000. In het geval dat je bewegingssensoren iets registreren en je een notificatie op je smartphone ontvangt, kun je bijvoorbeeld instellen dat de lampen tegelijkertijd aangaan. Dat zal inbrekers wel afschrikken! Daarnaast kun je scenario’s koppelen aan specifieke tijden. Zo kan het station zonsopkomst en –ondergang herkennen. Dim bijvoorbeeld ’s avonds de lampen, zodat je makkelijker in slaap kunt vallen. Alles is mogelijk!

Privacy

Met de komst van slimme apparaten is privacy alleen nog maar belangrijker geworden. Je wilt natuurlijk dat niemand anders jouw apparaten kan beheren! Daarom zorgt de ICS-2000 ervoor dat jouw data versleuteld en zeer goed beveiligd wordt. Zo houdt je met een gerust hart controle over al je slimme apparaten. Desondanks kun je toegang tot het station delen met het hele gezin. Verleen toegang via de app en laat ieder gezinslid zijn of haar eigen slimme apparaten beheren via de smartphone.

Ondersteuning

Installatie
Verbind de ICS-2000 met de modem/router. Verbind de voedingsadapter. De ICS-2000 zal nu gaan updaten en de LED ring begint te draaien. Koppel de stroom niet los als de LED ring nog aan het draaien is! Controleer de installatie. Als de installatie goed verlopen is, branden de 4 LED-indicatoren groen.
Optioneel: monteren
Plaats de schroef in het oppervlak waar je het station wilt monteren. Plaats daarna de control station op de schroef. Na de aansluiting van de ICS-2000 kun je de app gratis downloaden via Android of iOS. Installeer de app via de Android of iOS app store. De app scant naar verbonden control stations en verbindt automatisch. Volg de instructies op de app, en voeg de kamers en apparaten toe.

Highlights

Overal ter wereld
Vanaf één app stuur je je gehele huis aan, waar je ook bent.
Allerlei scenario’s
Stel verschillende scenario’s in en speel ze af met één vingerbeweging.
Voor het hele gezin
Deel de toegang tot het station met het hele gezin. Iedereen kan zijn of haar eigen apparaten bedienen via smartphone of tablet.

What's in the box?

1x Octopus Internet Control Station
1x Voedingsadapter
1x LAN-kabel
1x P1-kabel
1x Gebruikershandleiding

Beoordelingen

Similar products

Hulp nodig?

Bel ons 02 320 00 55 Maandag - Vrijdag 8.00 - 22.00 Zaterdag - Zondag 9.00 - 18.00
 • Op werkdagen besteld voor 21u, volgende werkdag gratis in huis
 • 55 dagen uitproberen & gratis retour
 • Vragen? Bel ons 02 320 00 55
Toevoegen aan verlanglijst