• OP WERKDAGEN BESTELD VOOR 21U, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 02 320 00 55

Ring Pro Wireless Doorbell

 • Kijk wie er voor je deur staat, waar en wanneer dan ook
 • Met HD-beveiligingscamera, inclusief bewegingssensor en infrarood
 • Sluit de Ring Pro aan op je bestaande deurbel-bekabeling
279,00 €
geen
Weet wie er voor de deur staat, waar je ook bent. Als iemand aanbelt of de sensors detecteren beweging dan ontvang je meteen een bericht. Gebruik de HD-camera en het geluidssysteem om hen te woord te staan, of je nou thuis bent of niet.
 • Op werkdagen besteld voor 21u, volgende werkdag gratis in huis
 • 55 dagen uitproberen & gratis retour
 • Vragen? Bel ons 02 320 00 55

Specifications

Meer informatie
Stel alerte zones inja
Ringtones instellenja
Batterij indicatornee
Speakerja
Bewegingsdetectieja
Halogeen verlichtingja
Microfoonja
InternetverbindingWireless
Inclusief chimeja
Werkt met Apple Home kitnee
Met cameraja
Communicatie protocolWifi

Beschrijving

Deurbel met camera en meer
Met de Ring Video Doorbell PRO kijk je snel wie er voor de deur staat. Gebruik je computer, tablet of smartphone en binnen no-time sta je in contact met je bezoeker. Je ziet alles wat er binnen 160 graden gebeurt en door de HD-camera komen de beelden haarscherp tevoorschijn.
Je huis geheel veilig
Daarnaast heeft deze deurbel ook een 2-weg geluidssysteem met actieve noise cancelling. Zo heb je geen last van achtergrondgeluid en kun je je bezoekers zien én met ze praten, waar je ook bent. Laat de bezorger weten dat hij het pakketje bij de buren kan achterlaten. Of vertel je bezoek dat je snel even een boodschapje doet en zo terug bent. Makkelijker kan niet!
Een nóg slimmer systeem
Met de bewegingssensor kun je je huis nog veiliger maken. Stel zelf zones in waar de bewegingssensor beweging moet registreren, zoals een pad dat naar je voordeur loopt. Zo krijg je alleen een notificatie als het echt belangrijk is. En met de infrarood-functie werkt deze slimme deurbel ook goed als het donker is. Zo ben je altijd gerust, dag en nacht.
Cloud
Met de optionele cloud-functie van de Ring PRO kun je de camera automatisch video’s laten opnemen en deze opslaan in de cloud. Bewaar belangrijke video’s en verwijder de opnames die je niet nodig hebt. Deel ze gemakkelijk met vrienden, buren, en natuurlijk de politie.
Multi functioneel
De super-compacte Ring Video Doorbell PRO is zoveel meer dan een gewone deurbel. Je hoeft bijvoorbeeld nooit meer op te staan om te kijken wie er aanbelt! De PRO heeft ook veel voordelen vergeleken met de normale versie van deze slimme deurbel. Zo gebruikt hij geen batterijen en zijn er vier verwisselbare frontjes inbegrepen. Zo weet je zeker dat de camera goed bij je huis past. Daarnaast schiet de PRO camera beelden van 1080p in plaats van 720p. Zowel gewilde als ongewilde bezoekers komen zo veel beter in beeld! 
Handig om te weten
Alleen voor België: Diegene die beslist om een camera voor bewaking en toezicht te plaatsen in België is verplicht om hiervan een elektronische aangifte te doen via de website van de Privacycommissie (Commissie voor Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer) van zodra er beelden buitenshuis worden opgenomen, zelfs als deze beelden niet bewaard worden. Alle nuttige informatie is te vinden op de website van de

Ondersteuning

De installatie is zo gedaan!
1) Download de Ring Video Doorbell app op je mobiele telefoon en maak een account aan.

Highlights

Waar dan ook
Zodra er wordt aangebeld of de sensors afgaan krijg je een notificatie. Pak je computer, tablet of smartphone en spreek meteen met wie er voor de deur staat.
Inclusief bel
Sluit de bel gewoon aan op een stopcontact. Je ontvangt de notificaties in welke kamer je ook bent.
Met bijpassende kleur
De Ring Pro Draadloze Deurbel komt met vier frontjes met verschillende kleuren. Zo zorg je dat de bel echt goed bij je huis past.

What's in the box?

1x Handleiding
1x Boortje
1x Schroevendraaier
1x Ring Pro Draadloze Deurbel
1x Chime
Schroeven en bevestigingsmateriaal
1x DIN rail adapter van 24 V

Beoordelingen

Hulp nodig? Bel ons 02 320 00 55 Maandag - Vrijdag 8.00 - 22.00 Zaterdag - Zondag 9.00 - 18.00
 • Op werkdagen besteld voor 21u, volgende werkdag gratis in huis
 • 55 dagen uitproberen & gratis retour
 • Vragen? Bel ons 02 320 00 55
Toevoegen aan verlanglijst