Maak kennis met 50five: de #1 specialist in smart home. Home automation levert slimme apparaten die het comfort in huis verhogen. Van efficiënte verwarming en energiebesparing tot eindeloze verlichtingsmogelijkheden, alerte beveiligingsoplossingen en slimme audio devices, allemaal verbonden met jouw smartphone. Klinkt ingewikkeld? Als smart home specialist streven we ernaar om smart home toegankelijk te maken voor iedereen. Dus of je nu graag je eigen gadgets bouwt of slechts weet hoe je de magnetron aan kunt zetten, wij stellen je graag voor aan smart home.

Persoonlijk advies
Bij 50five begrijpen we dat jouw huis verschilt van dat van de buren. We bieden daarom persoonlijk advies aan al onze klanten, zodat ze de beste smart home oplossing vinden die bij hun woning past. Doordat de producten door onszelf getest worden, weten we zeker dat we je goed adviseren. Daarom hebben we een retourbeleid van 55 dagen. Dankzij grondig testen worden we bovendien iedere dag beter bij het jou helpen vinden van de weg in de wereld van smart home.

Uniek portfolio 

50five is de #1 smart home specialist. We hebben vijf webwinkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Alle winkels zijn gevuld met intelligente producten voor een comfortabeler huis. 50five selecteert haar slimme producten en services met zorg en aandacht. Dit resulteert in een uniek portfolio met alleen de beste slimme producten en services, zorgvuldig geselecteerd voor jou.

Voor ons betekent het zijn van de specialist dat we smart home toegankelijk maken voor iedereen. Onze A-merk leveranciers waarderen ons daarvoor. Unieke samenwerkingen hebben geleid tot ons unieke portfolio, bestaande uit alleen de beste smart home producten.

Ons inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is: 66605938
Ons BTW-nummer is: BE.0669.605.945