Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Devolo dLAN Outdoor WiFi Powerline
  Devolo dLAN Outdoor WiFi Powerline
  • Sterke WiFi in de tuin
  • Zeer stabiele verbinding
  • Weerbestendig
   169,-
 2. Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Powerline
  Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Powerline
  • Overal internet
  • 1200 mpbs
  • Devolo-uitbreiding
   109,99
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Overal in huis wifi van topkwaliteit dankzij slimme powerline oplossingen

Tenzij je erg klein behuisd bent, heeft praktisch iedereen er last van: plekken in je woning waar de wifiontvangst ronduit matig of in het meest extreme geval zelfs compleet uitgesloten is. Om dit soort problemen op te lossen zou je kunnen besluiten om over te schakelen op datatransport via UTP-kabels. Maar om zoiets te bewerkstelligen zul je hoogstwaarschijnlijk flink moeten klussen. Daarnaast is zo’n bedrade oplossing niet bepaald praktisch in een smarthome, aangezien vrijwel alle apparaten draadloos werken. Dat het ook slimmer kan, bewijzen de powerline adapters in het assortiment van 50five. In dat geval maak je namelijk op een intelligente manier gebruik van je inpandige stroomnet om de data van het ene naar het andere punt te transporteren.

Hoe werkt datatransport via de powerline methode? 

Voor internet via het stopcontact heb je altijd minstens twee adapters nodig. De eerste adapter druk je in een stopcontact vlakbij je router en het tweede exemplaar plaats je in een stopcontact op de plek in je woning die je van beter wifi wilt voorzien. Alle adapters hebben een eigen wifiantenne en kunnen dus als zend- en ontvangststation fungeren. Heb je in je woning meer dan één plek waar je problemen met wifiontvangst hebt, dan kun je gewoon een extra powerline adapter kopen en deze modulair aan je netwerk toevoegen. Omdat powerline wifi een bijzondere manier van dataoverdracht is, vertrouwen we voor wat betreft het aanbieden van dit soort producten uitsluitend op merken die op dit gebied jarenlang ervaring hebben en dus ware specialisten zijn. Vandaar dat je in onze webshop voornamelijk Devolo en TP-Link powerline producten aantreft. 

Prima powerline producten snel in huis
 

Kies je voor een powerline-optie in de webshop van 50five, dan zorgen onze medewerkers ervoor dat je je order zo snel mogelijk geleverd krijgt. Bestellingen die voor 21.00 geplaatst zijn worden zelfs de volgende dag al thuisbezorgd. We zijn ervan overtuigd dat onze powerline producten perfect zullen functioneren en dat je er meer dan tevreden over zult zijn. Mocht er desondanks toch iets niet helemaal aan je verwachtingen voldoen, dan kun je je bestelling binnen de zichttermijn van 55 dagen gewoon gratis naar ons terugsturen.