Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Samsung Micro SD-kaart 32 GB
  Samsung Micro SD-kaart 32 GB
  • 32GB
  • Hoge leessnelheid
  • Perfecte opslaglocatie
   22,99
 2. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Met netwerkopslag deel je gemakkelijk data in je thuisnetwerk

Of het nu om foto’s, video’s, documenten of andere content gaat, we produceren met elkaar steeds meer digitale data. Die data moet in veel gevallen voor later (her)gebruik ergens opgeslagen worden en dan het liefst op een manier waarop niet alleen jijzelf maar ook andere personen er gemakkelijk toegang tot kunnen krijgen. Bij voorkeur moet het daarnaast van ondergeschikt belang zijn of die personen de content met behulp van een laptop, smartphone of tablet willen bekijken. De oplossing voor dit soort situaties schuilt in centrale netwerkopslag voor thuis. Dit zelfstandig werkende apparaat, dat ook wel een NAS wordt genoemd, voorzie je van een of meer disks die je vervolgens via wifi kunt benaderen.

Meer dan alleen maar een centraal punt voor dataopslag

Omdat je deze vorm van netwerkopslag voor de meest uiteenlopende bestanden kunt gebruiken, is het ook mogelijk om het apparaat als mediacenter in je draadloze netwerk te benutten. Sla je je volledige audio- en videocollectie op de netwerkschijf op, dan kun je je favoriete beeld en geluid niet alleen thuis probleemloos naar bijvoorbeeld je telefoon of tablet streamen, maar het desgewenst ook op elke andere plek ter wereld beluisteren en bekijken. De enige voorwaarde is dat je toegang tot het internet hebt. Ben je overtuigd van het nut van dit soort apparaten en wil je een netwerkopslag kopen waar je ook als leek snel probleemloos mee uit de voeten kunt, dan ben je bij 50five aan het juiste adres. Voordat we dit type apparaten aan ons assortiment toevoegden, hebben onze experts namelijk eerst talloze merken en typen getest. 

Desgewenst morgen al aan de slag met netwerkopslag thuis 

Wil je snel van een oplossing voor centrale dataopslag kunnen profiteren, plaats dan voor 21.00 uur je bestelling in onze webshop. Het team van 50five zorgt er dan voor dat je order morgen al bij je wordt afgeleverd. Buiten razendsnelle levering bieden we je een ruimhartige zichttermijn van 55 dagen. Als binnen die periode blijkt dat je niet volledig happy over je aankoop bent, dan kun je deze gratis terugsturen.