Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Netgear Orbi RBK50 WiFi Systeem
  Netgear Orbi RBK50 WiFi Systeem
  • Eenvoudige installatie
  • Volledig draadloos
  • Ultieme WiFi-oplossing
   359,-
 2. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Netgear maakt de realisatie van netwerken eenvoudig 

Netgear is specialist in het leveren van netwerkoplossingen. Dat doen ze niet alleen in Nederland, maar ook in zo’n 25 andere landen. De onderneming is zowel op de zakelijke als consumentenmarkt actief en heeft zichzelf als doel gesteld om netwerkproducten op de markt te brengen die niet alleen voor optimale verbindingen zorgen, maar ook nog eens heel gemakkelijk te gebruiken zijn. Om soepel met Netgear-producten te kunnen werken hoef je dus geen uitgebreide kennis van het functioneren van netwerken te hebben. Naast het hoge gebruiksgemak staan de hoogwaardige producten van dit merk ook nog eens bekend om hun uiterst schappelijke prijzen. 

Optimaal draadloos verbonden dankzij de Netgear Orbi 

Omdat Netgear zich volledig in het realiseren van digitale verbindingen heeft gespecialiseerd, heeft de onderneming op dat vlak heel veel kennis in huis. Dit vertaalt zich in tal van zeer innovatieve producten. Een daarvan is de Netgear Orbi, een wifi-systeem dat in de vakmedia inmiddels flink wat lof heeft geoogst. Als je gebruik maakt van het Orbi-systeem behoren zwakke wifizones in en om je huis definitief tot het verleden. Daarnaast maakt dit slimme systeem gebruik van tri-band wifi, wat betekent dat het draadloze signaal via drie kanalen naar de eindbestemming wordt gestuurd. Dit zorgt er onder andere voor dat je niet langer te maken krijgt met irritante, haperende videostreams. 

Betrouwbare verbindingen ongeacht waar je je bevindt 

De Orbi is weliswaar het huidige paradepaardje van Netgear, maar dat betekent zeker niet dat dat het enige apparaat van topkwaliteit in het assortiment van dit merk is. Zo kun je kiezen uit menig Netgear router waarmee je bedrade of draadloze verbindingen kunt realiseren en kan het merk je ook voorzien van uiterst stabiele wifi-adapters en wifi-extenders. Maak je voor je internetverbindingen veel gebruik van het 4G mobiele netwerk? Dan heeft Netgear ook daar tal van innovatieve oplossingen voor. In dit specifieke segment kom je niet alleen een mobiele router van Netgear tegen, maar ook slimme apparaten waarmee je heel gemakkelijk een hotspot of een LTE-gateway op kunt zetten. Hoe je je online verbindingen ook tot stand wilt brengen, Netgear zorgt er in alle gevallen voor dat deze snel en veilig tot stand zullen komen.