Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Devolo dLAN Outdoor WiFi Powerline
  Devolo dLAN Outdoor WiFi Powerline
  • Sterke WiFi in de tuin
  • Zeer stabiele verbinding
  • Weerbestendig
   169,-
 2. Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Powerline
  Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Powerline
  • Overal internet
  • 1200 mpbs
  • Devolo-uitbreiding
   109,99
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Devolo verovert de wereld met slimme internetverbindingen 

Het Duitse bedrijf Devolo liet het grote publiek aan het begin van deze eeuw kennismaken met haar powerline adapters. Dankzij deze adapters kun je heel gemakkelijk een bedraad netwerk thuis of op de werkplek realiseren zonder daadwerkelijk kabels te hoeven trekken, omdat dit systeem voor het transport van data gebruik maakt van je inpandige stroomnet. Door de jaren heen werd de Devolo powerline adapter zo ongelooflijk populair, dat er inmiddels tientallen miljoenen van verkocht zijn en het merk op dit vlak daardoor wereldwijde marktleider is geworden. Het behaalde succes betekende echter niet dat het ontwikkelteam van Devolo op haar lauweren ging rusten. Integendeel zelfs! Naast de reeks powerline adapters introduceerde het merk inmiddels ook tal van andere toepassingen die een stabiele, snelle en betrouwbare dataverbinding mogelijk maken. 

Overal razendsnel internet zonder haperingen 

Toch blijven de beroemde stekkerdozen de hoofdmoot in het assortiment van Devolo vormen. Dat men ook op dat gebied continue is door blijven ontwikkelen en innoveren bewijzen de steeds krachtigere systemen. Daar waar je bij oude adapters nog genoegen moest nemen met datatransport van slechts enkele tientallen Mbps, is het bij de nieuwste varianten al heel gebruikelijk dat de grens van tweeduizend Mbps moeiteloos overschreden wordt. En de ontwikkelaars van Devolo kennende zal ook die laatstgenoemde grens op termijn weer doorbroken gaan worden. Heb je op dit moment last van een zone in je pand waar het wifi-signaal ronduit slecht is waardoor bijvoorbeeld de videostreams op je smartphone constant staan te bufferen, dan kan je dat probleem heel gemakkelijk oplossen door er een van de nieuwste typen powerline adapters van Devolo te installeren. 

Klaar voor het huis van de toekomst 

Dat de ontwikkelaars van Devolo wifi van goede kwaliteit in de hele woning van groot belang vinden heeft ook te maken met hun visie voor de toekomst. Met de opkomst van het zogenoemde ‘internet of things’ worden optimaal werkende draadloze verbindingen thuis steeds belangrijker. Devolo sluit daarop aan door zelf een modulair systeem op de markt te brengen onder de naam Home Control. Met dit systeem kun je onder andere stekkerdozen, lichtschakelaars en bewegingsmelders met elkaar laten communiceren, zodat met een app alles volledig op afstand bestuurd en geprogrammeerd kan worden. Zoals je ziet is Devolo klaar voor de toekomst en bestaat het assortiment uit ‘bouwstenen’ die moeiteloos met elkaar samen kunnen werken, waardoor een betrouwbaar geheel ontstaat.