Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Netatmo Windmeter
  Netatmo Windmeter
  • Melding op je smartphone
  • Eenvoudige installatie
  • Wind-snelheid & -richting
   95,99
 2. Netatmo Binnenmodule voor Weerstation
  Netatmo Binnenmodule voor Weerstation
  • Monitor de luchtkwaliteit
  • Brede meting
  • Uitbreiding Weerstation
   64,99
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Netatmo Weerstation
  Netatmo Weerstation
  • Actuele weersinformatie
  • Ventilatiewaarschuwingen
  • Voor binnen en buiten
   159,-
 5. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Dankzij een slim weerstation is je woning optimaal voorbereid op weersveranderingen

Het weer vormt dagelijkse gespreksstof voor talloze mensen. Niet zo verwonderlijk, want de plaatselijke weersgesteldheid kan in positieve of negatieve zin min of meer een bijdrage leveren aan je humeur. Daarnaast is de kans groot dat het weer van invloed is op enkele activiteiten die in en om je huis plaatsvinden. Vooraf optimaal geïnformeerd kunnen worden over de plaatselijke weersverwachtingen is in dat kader dan ook geen overbodige luxe. In de setting van een smarthome is daarom een slim digitaal weerstation een uitkomst. Zo’n apparaat kan namelijk niet alleen aangeven wat voor weer het naar alle waarschijnlijkheid gaat worden, maar is ook in staat om op basis van die gegevens andere slimme apparaten in je huis aan te sturen.

Laat je weerstation met andere slimme apparaten communiceren 

Als de barometer in je slimme weerstation bijvoorbeeld merkt dat de actuele luchtdruk een duikvlucht naar beneden maakt, dan is dat een duidelijke indicatie dat er kouder weer op komst is. Heb je in je smarthome in zo’n geval ook je verwarmingsthermostaat slim gemaakt, dan zou het weerstation een vervolgactie in gang kunnen zetten door bijvoorbeeld alvast de verwarming in te schakelen, zodat het binnen toch aangenaam warm blijft op het moment dat de buitentemperatuur daalt. In het assortiment van 50five tref je overigens ook een slimme thermometer voor binnen aan, zodat je ook continue je binnenklimaat in de gaten kunt houden. Alle gemeten waarden van een slim draadloos weerstation kun je overigens in de speciale weerstation app bekijken. Door deze app op je smartphone of tablet te installeren, wordt het mogelijk om vanaf elke plek ter wereld de meetwaarden van je weerstation uit te lezen en het apparaat indien nodig van instructies te voorzien. Omdat 50five erom bekend staat uitsluitend kwaliteitsproducten te leveren aan haar klanten, spreekt het eigenlijk voor zich dat we ervoor hebben gekozen om een Netatmo weerstation in ons assortiment op te nemen. 

Snelle levering van je slimme weerstation 

Besluit je een weerstation te kopen via 50five, dan stellen we alles in het werk om het apparaat zo snel mogelijk bij je af te kunnen leveren. Bestellingen die we voor 00.00 uur hebben ontvangen heb je de volgende dag al in huis. Bij 50five is op alle aankopen een zichttermijn van 55 dagen van toepassing, dus ben je in die periode niet helemaal tevreden over je weerstation, dan kun je deze gratis naar ons terugsturen.