Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een optimale koele binnentemperatuur zonder hoge energiekosten 

Op een warme dag is het vanzelfsprekend prettig om de hitte van buiten van tijd tot tijd te kunnen ontvluchten in een optimaal gekoelde woning. Het nadeel van de hele dag een airco of ventilatoren ingeschakeld hebben is een fors oplopende energierekening. En in sommige gevallen kan een koude woning vanwege dit soort apparaten ook als te koud worden beschouwd. Dit soort situaties kun je voorkomen door je koelapparaten onderdeel uit te laten maken van je smarthome. Het aantal slimme varianten van dit soort apparaten is nog erg beperkt, maar je kunt dat oplossen door je ‘domme’ airco of ventilator te voorzien van een slimme tussenschakel. Met andere woorden, je kunt moeiteloos je ventilator koude lucht laten blazen en de airconditioning automatisch in en uit schakelen om de optimale verkoeling in huis te kunnen verkrijgen. 

Slim koelen op basis van tijdstippen of gebeurtenissen 

Er zijn een aantal verschillende manieren om verkoeling in je woning te automatiseren. Ongeacht of je te maken hebt met een slimme airco bediening of een intelligente schakelaar die je tussen de ventilator en het stopcontact plaats, in beide gevallen kun je je apparaten via een app op je telefoon of tablet bedienen. Ben je overdag niet thuis, dan is het hoogstwaarschijnlijk niet nodig dat dan de hele tijd je woning optimaal koel moet blijven. Je kunt er in zo’n geval voor kiezen om je koelapparaten bijvoorbeeld alvast in te schakelen op het moment dat je van je werk weer terug naar huis gaat, zodat je bij binnenkomst meteen toch in een aangenaam gekoelde woning stapt. Dergelijke acties kun je ook volledig programmeren op basis van tijdstippen of op basis van gebeurtenissen. Voor wat betreft de laatstgenoemde variant zou je het afkoelen van je huis ook kunnen koppelen aan andere slimme apparaten in je smarthome. Denk in dat geval bijvoorbeeld aan een slimme thermometer, die een seintje aan je airco geeft als een bepaalde binnentemperatuur overschreden wordt, zodat de koeling automatisch wordt ingeschakeld. 

Zweet niet langer en ontvang je slimme koeloplossing razendsnel 

Voor welke slimme koeloplossing je ook kiest, 50five zorgt ervoor dat je hem snel kunt gaan gebruiken. Plaats je vandaag voor 21.00 uur je order, dan wordt deze morgen al bij je thuisbezorgd. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent over je aankoop, daarom krijg je je bestelling altijd 55 dagen op zicht. Niet goed? Stuur het dan gratis terug.