Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Nest Thermostat E
  Nest Thermostat E
  • Zelflerend en modulerend
  • Overal te plaatsen
  • Met geofencing
  Speciale prijs  199,-
  Adviesprijs Normale prijs  219,- -€ 20,00 Je bespaart 9%
 2. Nest Learning Thermostat Koper (3e generatie)
  Nest Learning Thermostat Koper (3e generatie)
  • Helpt actief met besparen
  • Zelflerend
  • Met geofencing
  Speciale prijs  227,-
  Adviesprijs Normale prijs  249,- -€ 22,00 Je bespaart 9%
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

De intelligente thermostaten van Nest worden steeds een stukje slimmer

Het Amerikaanse bedrijf Nest maakte in 2011 wereldwijd furore dankzij de slimme thermostaat die het op de markt bracht. Het apparaat werd door menigeen zo revolutionair en innovatief gevonden dat zoekgigant Google al snel interesse toonde om het bedrijf over te nemen. Inmiddels zijn in het productenassortiment van Nest ook slimme oplossingen voor het beveiligen van je woning opgenomen, maar dat betekent zeker niet dat het bedrijf geen interesse meer toont in de productgroep waar het allemaal mee begon. Thermostaten van Nest zijn nog steeds gewoon te koop en ze zijn door de jaren heen elke keer weer een stukje slimmer geworden.

Zelf lerende functionaliteit maakt het je nog gemakkelijker

Het nieuwste type Nest thermostaat is namelijk volledig zelf lerend. Bij eerdere versies moest je nog handmatig instructies doorgeven om het apparaat te laten begrijpen hoe je dagritme eruitziet, maar de nieuwste thermostaten van dit merk snappen na slechts een paar dagen in gebruik te zijn al automatisch hoe een dag in je woning verloopt en maken op basis van die info zelfstandig een energieplan aan. Het is dus inmiddels een thermostaat waar je praktisch geen omkijken naar hebt. Wil je hem toch een keer met de hand bedienen, dan laat het aangenaam grote display je duidelijk zien welke temperatuur je selecteert en of die keuze ook milieuvriendelijk is. Nest presenteerde daarnaast met de Nest Thermostat E een goedkopere versie.

Snel inzetbaar dankzij eenvoudige installatie

Omdat bij de nieuwste generatie thermostaten zo ontzettend veel volledig automatisch voor je wordt afgehandeld is een Nest installeren gemakkelijk. Je thermostaat aansluiten verloopt via een reeks zeer duidelijke en gebruikersvriendelijke instructies, zodat het apparaat en de bijbehorende heat link in no time operationeel zijn en je met het slim besparen van energie van start kunt gaan. Lukt het toch niet helemaal, staan onze experts voor je klaar om je te helpen. Zoals je van alle slimme apparaten verwacht, heeft ook de Nest een app. Open je die op je telefoon of tablet, dan kun je daarin niet alleen de temperatuur van je verwarming handmatig aanpassen, maar ook een schematisch overzicht zien van je energieverbruik. Deze gedetailleerde informatie kan je vervolgens helpen om waar mogelijk nòg meer energie te besparen.