50five’s favoriete indoor cams

Hoe kun je je huis beter beveiligen met slimme camera's? 

29 juni 2018

Op zoek naar een beveiligingscamera voor binnen, maar moeite met kiezen? Ontdek onze favoriete beveiligingscamera’s en kom erachter welke camera het best past bij jouw huis!

24 uur per dag zicht houden over je huis en direct gewaarschuwd worden als er een ongewenste gast zich in je huis bevindt? Wellicht heb je al heel wat afgezocht op het internet naar verschillende camera’s. Het grote aanbod aan indoor beveiligingscamera’s maakt het kiezen echter niet bepaald makkelijker! Van “full HD-kwaliteit” tot “live beelden bekijken op je smartphone” en “directe notificaties als er iets ongewoons waargenomen wordt,” ze kunnen het allemaal. Maar wat verschilt er nu tussen deze camera’s en wat maakt iedere camera zo uniek?

50five helpt je graag een handje bij het kiezen door de unieke features te benadrukken van 50five’s favoriete beveiligingscamera’s. Maak kennis met onze favoriete indoor beveiligingscamera’s en ontdek welke het meest geschikt is voor jouw woonsituatie.

Voordelig beveiligen

Graag een veiliger huis maar op zoek naar een voordelige optie? De Foscam C1 beveiligingscamera laat je jouw huis beveiligen tegen een aantrekkelijke prijs. Deze veelzijdige beveiligingscamera houdt oog op wat je lief is en biedt een verrassend scherp beeld, zelfs in het donker.

De Foscam C1 reageert niet alleen op beweging, maar ook op warmte en geluid, zodat je bijvoorbeeld niet gestoord wordt als er een vlieg in beeld komt. Zodra er echter een ongewenste bezoeker opgemerkt wordt, stuurt de camera direct een melding naar je smartphone. Vervolgens kun je de beelden via je smartphone bekijken in HD-kwaliteit.

De aantrekkelijke geprijsde camera maakt het mogelijk je huis veiliger te maken tegen ieder budget.

Herken wie er thuis is

De camera van Netatmo is de enige beveiligingscamera met gezichtsherkenning. Netatmo Welcome herkent altijd wie er in huis is en laat dit direct weten via een berichtje op je smartphone. Hierdoor ontvang je ook direct een notificatie als er zich een onbekende in huis bevindt.

Bij 50five zijn we daarnaast vooral fan van het strakke, minimalistische design. Ook een groot voordeel is dat je, in tegenstelling tot vele andere beveiligingscamera’s, geen abonnement hoeft af te sluiten.

Een extra feature is dat je de meldingen van je rookmelder of koolstofmonoxidemelder kunt koppelen aan de Netatmo Welcome. Wanneer de camera je rookmelder hoort afgaan kan hij je namelijk hiervan informeren. Zo is je huis altijd veilig!

1 compleet beveiligingssysteem

Al diverse slimme Nest producten in huis? Maak dan kennis met de Nest Cam Indoor! Deze beveiligingscamera werkt naadloos samen met Nest, waardoor je bijvoorbeeld direct een kijkje in huis kunt nemen wanneer de Nest Protect rookmelder rook detecteert.

Plaats de Nest Cam Indoor gemakkelijk op iedere willekeurige plek in huis, ontvang een berichtje wanneer er beweging of geluid gedetecteerd wordt en zie direct wat er in huis gebeurt. Ook deze camera beschikt over de functionaliteit om te communiceren via de terugpraatoptie. Gedraagt je huisdier zich even niet als je er niet bent, bijvoorbeeld? Communiceer dan eenvoudigweg via de Nest Cam! 

Doordat de Nest Cam compatibel is met alle andere Nest producten, kan de camera gemakkelijk samenwerken met deze producten. Neem eens een kijkje in onze webshop en ontdek alle mogelijkheden met Nest.