Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. My Smart Blinds Solar panel
  My Smart Blinds Solar panel
  • Altijd in bedrijf
  • Milieuvriendelijk
  • Laad de automation kit op
   45,-
 2. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Slimme decoratie voor ramen wordt steeds populairder 

Slimme raamdecoratie, zoals elektrische zonwering of smart blinds, zijn de laatste jaren in Nederland steeds populairder geworden. Slimme raamdecoratie houdt in dat de jaloezieën, rolgordijnen of andersoortige zonwering elektrisch gedaan kan worden, bijvoorbeeld via een app op de mobiele telefoon of via een tablet. Het mooie hiervan is dat je op afstand de slimme jaloezieën of het automatisch rolgordijn met slechts één druk op de knop kunt sluiten of openen. 

Welke voordelen heeft slimme raamdecoratie 

Raamdecoratie die via een smart home-systeem kan worden bediend, heeft de nodige voordelen: 

 • Het grootste pluspunt is natuurlijk gemak in de bediening. Met één druk op een knop kun je op elke gewenste plek een automatisch rolgordijn naar beneden laten zakken of omhooghalen. Je bepaalt zelf wanneer. Merk je bijvoorbeeld dat het ineens wel erg heet aan het worden is, dan kun je via de app snel een eenvoudig het huis afsluiten van de zon. Zo blijft het lekker koel en fris in huis.
 • In de tweede plaats zijn smart blinds veiliger dan de traditionele raamverblinding. Een rolgordijn had vroeger altijd koordjes, die gevaarlijk konden zijn: je struikelde er zomaar over of kinderen staken het in hun mond. Met een elektrisch rolgordijn zijn geen koordjes en touwtjes meer nodig, wat aanzienlijk veiliger is.
 • Verder, als derde voordeel, zijn ramen op hoogte of op moeilijk bereikbare plekken met elektrische apparatuur gemakkelijk af te sluiten of te openen. Je hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen om de zon te weren of juist zonlicht te laten binnenvallen. Je zet de apparatuur aan en de slimme jaloezieën doen het verdere werk.

Kies ook voor smart raamdecoratie 

Bij ons kun je terecht voor alle topmerken en tal van modellen slimme raamdecoratie. Bekijk nu onze collectie, laat je inspireren door de vele mogelijkheden en kies jouw favoriete smart home-rolgordijnen, elektrische duo rolgordijnen of vouwgordijnen uit. Graag tot ziens in onze webshop!