Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Meater Barbecue Thermometer
  Meater Barbecue Thermometer
  • Dubbele sensor
  • Zeer uitgebreide app
  • Kookgids
   89,-
 2. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Perfect gaar vlees dankzij slimme kookthermometers

Lekker eten bereiden is een kunst op zich. Het is per slot van rekening niet alleen de bedoeling dat wat er op je bord belandt lekker smaakt, maar ook dat het goed gaar is. En met name op dat laatste gebied wil de schoen nog wel eens wringen, want hoe weet je bijvoorbeeld wanneer die biefstuk of karbonade echt goed gaar is? Tot voor kort was dat vooral een kwestie van de juiste braad- of baktijd inschatten en dan maar hopen op een goed eindresultaat. Gelukkig zijn er vandaag de dag slimme hulpjes in de vorm van een intelligente digitale vleesthermometer, die je exact aan kunnen geven wanneer de juiste temperatuur binnenin het vlees bereikt is en hoe lang het in totaal duurt voordat je een echt optimaal bereid stuk rund-, varkens- of kippenvlees op je bord kunt leggen.

Veelal Inzetbaar voor meerdere kooktoepassingen 

De slimme keukenthermometer die je in de webshop van 50five aantreft, doet z’n naam eigenlijk geen volledige eer aan. Je kunt zo’n thermometer namelijk ook buiten de keuken inzetten, als je bijvoorbeeld in de tuin gaat barbecueën. Daarnaast zijn enkele typen thermometers in ons assortiment niet alleen in staat om de vleestemperatuur voor je te meten, maar kun je ze ook inzetten als slimme oven thermometer. Zoals je van slimme apparaten mag verwachten, wordt ook elke intelligente thermometer met een app verrijkt, zodat je op je smartphone of tablet de juiste temperatuur doorlopend in de gaten kunt houden of een melding ontvangt als de perfecte temperatuur of gaarheid is bereikt. Omdat we het belangrijk vinden dat je lang plezier hebt van je aankoop, heeft 50five alleen slimme keukenthermometers van gerenommeerder merken, zoals Meater, in haar assortiment opgenomen.

Je kunt morgen al van perfect gegaard vlees genieten 

Wil je morgen al aan de slag gaan met je slimme kookthermometer? Dat kan! Plaats je je bestelling namelijk vandaag voor 21.00 uur, dan zorgen de medewerkers van 50five ervoor dat je je aankoop morgen al thuisbezorgd krijgt. Voor alle producten die we verkopen, dus ook voor kookthermometers, geldt een zichttermijn van 55 dagen. Ben je tijdens die periode niet tevreden over je aankoop, dan kun je deze gratis naar ons terugsturen.