Honeywell Evohome’s USP’s 

Honeywell Evohome

Over Honeywell Evohome

Meer comfort creëren met Honeywell Evohome

Honeywell is wereldwijd bekend als een van de #1 merken in verwarming. Toen smarthome geïntroduceerd werd, werd door Honeywell de Honeywell Evohome multi-zone thermostaat gelanceerd: een thermostaat die de temperatuur van iedere kamer in huis afzonderlijk regelt. Een comfortabelere en milieuvriendelijkere oplossing.

Als een van de traditionele aanbieders van verwarmingsoplossingen, heeft Honeywell door de jaren heen veel kunnen leren van haar klanten. Het merk heeft veel aandacht aan product development geschonken, wat geleid heeft tot een slimme thermostaat met vele functionaliteiten.

De Honeywell Evohome multi-zone thermostaat kan gemakkelijk gekoppeld worden aan andere slimme producten in huis. Koppel de thermostaat bijvoorbeeld aan je Philips Hue lampen en laat de verlichting automatisch uitschakelen als je je huis verlaat. Gemakkelijk en erg handig.

Honeywell Evohome & 50five

We zijn weg van Honeywell Evohome omdat…

Als #1 smarthome specialist willen we alleen maar de beste smarthome oplossingen promoten. Honeywell Evohome heeft als traditionele pionier jarenlange kennis in het verzorgen van verwarmingsoplossingen.


✔ Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag gratis in huis 

✔ 55 dagen uitproberen & gratis retour

✔ Vragen? Bel ons op 02 320 00 55