Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Imperial Dabman i30Stereo (Wood)
  Imperial Dabman i30Stereo (Wood)
  • Stream muziek
  • Alarm, slaaptimer en slaap-radio
  • AUX in/uit en USB
   139,99
 2. Imperial i110 Internet Radio (Hout)
  Imperial i110 Internet Radio (Hout)
  • App of afstandsbediening
  • Tijdweergave, alarm modus & slaaptimer
  • Weersverwachting
  Speciale prijs  91,99
  Adviesprijs Normale prijs  104,- -€ 12,01 Je bespaart 12%
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Imperial i110 Internet Radio (Zwart)
  Imperial i110 Internet Radio (Zwart)
  • App of afstandsbediening
  • Tijdweergave, alarm modus & slaaptimer
  • Weersverwachting
   109,-
 5. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Imperial Internetradio’s combineren Duitse degelijkheid met een hoog gebruikersgemak

De internetradio’s van het merk Imperial, die je in de webshop van 50five aantreft, zijn afkomstig van Telestar-Digital, een Duits bedrijf dat zich hoofdzakelijk specialiseert in ontvangstapparatuur voor audio en video. Vanwege die specialisatie kun je er bij elke Imperial radio rekenen op degelijke Duitse kwaliteit aangevuld met de nieuwste technieken op het vlak van audio-ontvangst. Het motto van Telestar-Digital bij het ontwikkelen van nieuwe apparaten luidt steevast ‘zo eenvoudig mogelijk’. Een statement dat wij bij 50five van harte ondersteunen, want het is per slot van rekening ook ons eigen streven om klanten van de meest gebruiksvriendelijke producten te voorzien. 

Digitale radio’s met tal van verschillende audio-opties

De Imperial Dabman internetradio’s zijn in verschillende formaten en designs verkrijgbaar. Geef je de voorkeur aan een klassiek uiterlijk dan vallen de modellen met een houten behuizing waarschijnlijk het meest bij je in de smaak. Vind je een moderner design fraaier, dan heb je de keuze uit diverse modellen in strak zwart of wit. Voor wat betreft de geluidskwaliteit kun je kiezen tussen exemplaren met mono- of stereogeluid. De naam ‘internetradio’ dekt eigenlijk niet goed de lading bij de audioproducten van Imperial. De apparaten kunnen namelijk veel meer dan alleen maar het geluid van letterlijk duizenden verschillende internetradiostations laten horen. Het is namelijk ook meteen een DAB+ radio zodat je al je favoriete Nederlandse radiozenders kraakhelder via het digitale DAB-signaal in de ether kunt ontvangen. Daarnaast geven deze audioapparaten je heel eenvoudig de mogelijkheid om draadloos audio vanaf je smartphone of tablet te streamen, zonder dat je daar telkens talloze verschillende zaken opnieuw voor in hoeft te stellen.

Vrijwel meteen na ontvangst gebruiksklaar

Dat Telestar-Digital ook bij haar Imperial radio’s de gebruiksvriendelijkheid niet uit het oog is verloren bewijzen de eenvoudige bedieningsmogelijkheden van deze apparaten. Na het verwijderen van de verpakking zijn ze praktisch meteen gebruiksklaar, zodat je snel van je favoriete audio kunt genieten, ongeacht of deze nu van het internet, via DAB+ of vanuit een andere digitale bron afkomstig is. Vanwege de vele verschillende gebruiksmogeljkheden kun je gerust stellen dat een Imperial Dabman een draadloos audioapparaat is waar je – mede vanwege de toegepaste moderne technieken – lang pelzier van zult hebben.