Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Google Home Personal Assistant (Wit)
  Google Home Personal Assistant (Wit)
  • Met spraakbediening
  • Handsfree entertainment
  • Krachtige speaker
   149,-
 2. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Google is je favoriete persoonlijke assistent

Lange tijd kenden we Google alleen maar van haar zoekmachine, maar ondertussen is het bedrijf ook tal van andere activiteiten gaan ontwikkelen. Een van de eerste zijpaden die in 2011 bewandeld werd was het project Hallo Google, waarbij bedrijven van allerlei tips voorzien werden om hun online activiteiten en bijbehorende omzet te kunnen optimaliseren. Na de introductie van deze digitale vorm van dienstverlening verschenen er ook steeds meer fysieke producten onder de vlag van Google. Met de aankoop van het bedrijf Nest, dat een razend populaire slimme thermostaat had ontwikkeld, begon het bedrijf zich langzaam maar zeker ook steeds meer op producten voor smarthomes te richten. 

Opdrachten in het Nederlands worden feilloos uitgevoerd

Een van die producten is de spraakgestuurde assistent Google Assistant. Hier konden de gebruikers in eerste instantie alleen kennis mee maken via hun Android telefoon, maar inmiddels is deze assistent ook onderdeel van een slimme speaker geworden die onder de naam Google Home Personal Assistant wordt verkocht. De functionaliteit in deze slimme speaker gaat overigens verder dan wat je van je assistent in je Android telefoon gewend bent. Aangezien de speaker onderdeel uitmaakt van het Google Home systeem kun je hem ook benutten voor het aansturen van tal van slimme apparaten in je smarthome, zoals je Philips Hue lampen. Hoe je die twee met elkaar verbindt, lees je hier. De Google speaker spreekt en begrijpt gewoon Nederlands, dus je hebt geen talenknobbel nodig om optimaal te kunnen profiteren van alle mogelijkheden die het apparaat je biedt.

Meer mogelijk met de Personal Assistant (Google Home)

Met de Google Home kun je overigens niet alleen slimme apparaten in je smarthome activeren en deactiveren. Je kunt het apparaat – net als de reguliere zoekmachine van Google – ook als algemene vraagbaak benutten. Daarnaast zijn andere Google-diensten in dit systeem geïntegreerd, zodat je bijvoorbeeld heel eenvoudig muziek of video’s vanuit YouTube naar je audio- en videoapparatuur kunt streamen. Van de Google Home is inmiddels ook een Mini variant op de markt gebracht. Dit apparaat is een flink stuk kleiner, maar beschikt desondanks over praktisch dezelfde functies als het grotere exemplaar. Alleen de speakers zijn van mindere kwaliteit, waardoor het geluid van de Mini minder ‘vol’ klinkt.