Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ook buiten draadloze audio van perfecte kwaliteit

Overal waar je je bevindt kunnen genieten van je favoriete muziek is dankzij muziekapps op je smartphone inmiddels heel eenvoudig geworden. Maar overal kunnen genieten van je favoriete muziek in een perfecte geluidskwaliteit is andere koek. De kleine speakertjes in je telefoon zijn tenslotte nooit krachtig genoeg om hoogwaardig geluid voort te brengen. Dit probleem kun je oplossen door via Bluetooth een externe speaker aan je mobiele apparaat te koppelen. Wil je echter regelmatig in je tuin of op een andere buitenlocatie van perfect klinkende muziek kunnen genieten, dan is het zonder meer aan te raden om in zo’n geval te kiezen voor een variant die ook echt speciaal voor dat soort omstandigheden ontworpen is.

Specifieke eisen bij speakers voor buitengebruik

De kans is namelijk groot dat je buitenspeakers regelmatig verplaatst worden en dat ze vanwege de omgeving waarin ze functioneren tegen een stootje moeten skunnen. Een robuuste behuizing is dus een belangrijke factor in het totaalplaatje. Speakers die voor buiten geschikt zijn moeten daarnaast ook moeiteloos een regenbui kunnen doorstaan. Eis nummer twee is dus, dat het een waterdichte speaker moet zijn. Vanzelfsprekend reken je er ondanks de stevige en spatwaterdichte behuizing van je tuinspeakers wel gewoon op dat ze kristalhelder geluid voort kunnen brengen. Daarom is het des te verstandiger om je buitenspeakers via 50five aan te schaffen. Voordat we deze producten aan ons assortiment toevoegden hebben onze experts ze eerst op talloze relevante punten getest. Alleen de echte uitblinkers tijdens deze voorselectie hebben uiteindelijk een plekje in onze webshop verdiend. Dit geeft jou als klant de garantie, dat je via 50five gegarandeerd tuinspeakers van topkwaliteit in je bezit krijgt.

Vlugge levering, zodat je snel kunt genieten van goed geluid buiten

Omdat de medewerkers van 50five maar al te goed begrijpen dat je niet lang op je speakers voor buitengebruik wilt wachten als je ze eenmaal besteld hebt, zorgen wij ervoor dat je ze snel in je bezit krijgt. Alle bestellingen die vandaag voor 21.00 uur bij ons binnen zijn gekomen, worden morgen al door de pakketdienst geleverd. We geven je daarnaast 55 dagen lang de tijd om je nieuwe speakers in je tuin of op elke gewenste andere buitenlocatie op je gemak uit te proberen. Ben je er niet helemaal happy mee, dan stuur je je bestelling binnen die zichttermijn gewoon gratis naar ons terug.