Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Imperial Dabman i30Stereo (Wood)
  Imperial Dabman i30Stereo (Wood)
  • Stream muziek
  • Alarm, slaaptimer en slaap-radio
  • AUX in/uit en USB
   139,99
 2. Sonos CONNECT Muziekstreamer
  Sonos CONNECT Muziekstreamer
  • Aansluiten op versterker
  • Draaitafels en CD-spelers
  • Streamen zonder kwaliteitsverlies
   348,-
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. iEast StreamAmp
  iEast StreamAmp
  • Spotify, iTunes en Deezer
  • Handige app
  • Upgrade je luidsprekers
   220,-
 5. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Stream kraakheldere audio naar elke gewenste plek 

Draadloos naar audio kunnen luisteren is in wezen niets nieuws. Het is een techniek die inmiddels een eeuw geleden ervoor zorgde dat radio’s enorm populair werden. De manier van geluidsoverdracht is door de jaren heen natuurlijk wel veranderd, waardoor niet alleen de geluidskwaliteit steeds beter werd, maar ook het aantal toepassingsmogelijkheden stap voor stap toenam. Vandaag de dag is het streamen van muziek via wifi voor menigeen eigenlijk de normaalste zaak van de wereld geworden. In het assortiment van 50five tref je verschillende slimme mogelijkheden aan om optimaal van digitale audio te kunnen profiteren. Welke optie je ook kiest, je kunt ervan verzekerd zijn dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt als je het bij 50five bestelt. Voordat we een apparaat in ons webshop opnemen, wordt deze eerst uitvoerig door ons getest, zodat alleen de beste streaming audioproducten een plekje in onze webshop krijgen. 

Uiteenlopende opties om audio digitaal te streamen 

In ons assortiment kom je onder andere internetradio’s tegen, die via audio streaming niet alleen het geluid van duizenden verschillende radiostations uit de hele wereld door je speakers kunnen laten schallen, maar ook overweg kunnen met Spotify of je lokaal opgeslagen muziekcollectie. Ben je op dit moment al de trotse bezitter van fraaie audioapparatuur, dan kun je deze slim maken door een muziekstreamer aan je versterker te koppelen. Deze zogenoemde streaming versterker zorgt er dan voor dat je favoriete audio in je gehele woning beluisterd kan worden, zonder dat je daarvoor allerlei kabels moet gaan trekken. Uiteraard werken al deze verschillende apparaten met een app op je telefoon of tablet samen, zodat je je high end streaming audio vanaf elke gewenste plek aan kunt sturen. In de webshop van 50five tref je audiostreamers van de volgende merken als Imperial en iEAST 

Snel kunnen genieten van perfecte digitale audio 

Sta je te popelen om je oren te verwennen met digitaal gestreamde audio van hoge kwaliteit, dan zorgt 50five ervoor dat je er snel van kunt genieten. We bezorgen namelijk morgen al je streamingaudioapparaat als je vandaag voor 21.00 uur je bestelling plaatst. We vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent over je gloednieuwe product, daarom mag je het wat ons betreft 55 dagen lang uitproberen. Voldoet het binnen die zichtperiode niet volledig aan je verwachtingen? Stuur het dat gewoon gratis naar ons terug.