Slimme cadeaus voor onder de 100 euro

13 december 2018

Kerstmis nadert snel, je hebt nog steeds niet al je cadeaus gekocht en je bankrekening is bijna leeg. Geen paniek, want wij redden je kerst. Bij 50five hebben we zes goede cadeau-ideeën die vriendelijk zijn voor je bankrekening.

Click and Grow voor groene vingers in de winter

Je tuintje staat er waarschijnlijk verwaarloosd bij vanwege het winterse weer. Het goede nieuws is dat je een stukje groen naar binnen kunt halen en dat je er hierdoor zelfs lekkerder kan koken. Click and Grow is een slimme moestuin om je favoriete planten of kruiden in te kweken. Zo kun je zelfs binnen in de winter genieten van extra aroma’s of betere smaken. En deze Click and Grow Smart Garden is voor 89,90 euro voor jou! We hebben uiteraard ook de diverse navullingen voor je. Het geïntegreerde licht laat de planten bloeien. Het enige wat jij hoeft te doen is om af en toe water bij te vullen.

Click and Grow - Smart Garden 3
Click and Grow - Smart Garden 3
 • Moeiteloos kweken
 • Met 3 potjes basilicum
 • Daglicht niet nodig
€ 99,90

Ring Videodeurbel: zie wie er voor je deur staat

Extra veiligheid voor een zacht prijsje, wie houdt daar niet van? De Ring videodeurbel is een nuttig geschenk voor onder de 100 euro. Deze bel is verkrijgbaar in het brons of zilver en laat je weten wie er voor de deur staat, zonder dat je de deur hoeft te openen. Is dat het pakketje waar je al lang op wacht of je schoonmoeder waar je net even geen zin in hebt? Deze deurbel is dan je beste vriend.

Ring Video Doorbell Satin Nickel
Ring Video Doorbell Satin Nickel
 • Simpele installatie
 • Zie wie er aanbelt
 • Ring-app voor smartphone
€ 99,00

iHealth Wave: extra motivatie in horlogevom

Voor mensen die graag de extra december-kilootjes eraf willen sporten, hebben we dit iHealth Wave horloge. Voor minder dan 70 euro heb je een persoonlijke fitnessinstructeur om je arm. Dit horloge motiveert je om meer te bewegen met meerdere programma’s. Het telt je stappen, de verbrande calorieën en elke zwemactiviteit. De drager kan ook de slaapkwaliteit meten of het horloge gebruiken als wekker. De grafieken en samenvatting van je activiteiten kun je altijd direct bekijken.

iHealth WAVE Activity Tracker
iHealth WAVE Activity Tracker
 • Smart alerts
 • Customizen
 • One-touch synchronisatie
€ 69,95

Dixxo: overal een feestje

Ben je muziekliefhebber en kun je moeilijk stilzitten? Dan hebben we de Dixxo Wireless Bluetooth speaker voor minder dan 60 euro. Deze compacte en draagbare luidspreker biedt een geluids- en lichtshow voor urenlang plezier. De Dixxo heeft een batterij die 15 uur mee gaat en gekleurde ledlampen die opkleuren op het ritme van de muziek. Ideaal voor wat gezelligheid tijdens een etentje of tijdens de wintersport. 

Dixxo Wireless Bluetooth Speaker
Dixxo Wireless Bluetooth Speaker
 • LED-lichtshow
 • Lange accuduur
 • Je favoriete muziek
€ 59,00

BEDDI smart alarm: nooit meer een ochtendhumeur

Moeite met wakker worden tijdens deze donkere wintermaanden? De BEDDI is een leuke en speelse wake-up call die iedereen vrolijk uit de veren krijgt. Het bootst de zonsopgang na en speelt je favoriete muziek af. Weet je niet wat je moet dragen vanwege het weer of wil je weten hoe lang je nog kunt blijven liggen vanwege de drukte op de weg? De BEDDI smart alarm clock informeert je over het weer en de verkeerssituatie. De wekker dient ook als oplaadstation voor je smartphone en je kunt ook andere apparaten synchroniseren en bedienen.

Beddi smart alarm clock wit
Uitverkocht
Beddi smart alarm clock wit
 • Muziek luisteren
 • Telefoonoplader
 • Natuurlijk wakker worden
Normale prijs € 89,99 (adviesprijs) Speciale prijs € 54,99 -39% -39% Je bespaart € 35,00

Tile: voor eigenaren van 'verdwijnende' producten

De Tile is de perfecte accessoire voor mensen die te maken hebben met verdwijnende apparaten (zonder dat ze er zelf iets aan kunnen doen natuurlijk). Dit kleine apparaatje laat je alle voorwerpen terugvinden waar je het op kunt bevestigen. Of je het nu je fiets, sleutels, afstandsbediening of speelse pup is, je vindt ze supersnel weer terug. Via de app kun je op een kaart zien waar het voorwerp is. En als het is gestolen of ben je buiten bereik van de Tile, dan helpt de Tile-gemeenschap je een handje. Weet je niet waar je je telefoon hebt gelaten? Druk tweemaal op de knop van de Tile en de telefoon gaat over, zelfs als deze op stilstand staat. De Tile komt is in diverse modellen beschikbaar in meerdere batches. We hebben bijvoorbeeld de Tile Mate + Slim Combo 4-pack

Tile Mate + Tile Slim Combo 4-pack
Tile Mate + Tile Slim Combo 4-pack
 • Bevat Mate en Slim
 • 30 meter Bluetooth-bereik
 • Bekijk laatste locatie op kaart
€ 61,80

Dus, ben je gerustgesteld en wil je met een goed gevoel de feestdagen in, zonder lege portemonnee? 50five biedt slimme producten voor elk budget!