Geen producten gevonden voor deze selectie.

Energizer loopt voorop met batterijeninovaties 

Energizer kan met recht een innovatief bedrijf genoemd worden. In het jaar 1869 introduceerde de onerneing als eerste ter wereld een batterij voor thuisgebruik. Het zo’n anderhalve kilo wegende energieblok werd in die tijd vooral gebruikt voor de stroomvoorziening van telefoons. En bij deze eerste baanbrekende innovatie bleef het niet. In de decennia die volgden was Energizer ook de eerste die een zaklamp op batterijen op de markt bracht, evenals de allereerste fabrikant die kleine batterijtjes voor gehoorapparaten en oplaadbare batterijen aan haar assortiment toevoegde. Met zoveel vernieuwingen op haar naam kun je gerust stellen dat je batterijen van topkwaliteit in huis haalt als je kiest voor Energizer batterijen. 

Lekvrij en milieuvriendelijk 

Die topkwaliteit wordt ook nog eens onderstreeptdoor de garantie die de fabrikant aan gebruikers geeft. Energizer stelt namelijk dat al haar batterijen gegarandeerd lekvrij zijn. Daardoor zijn ze dus uitermate veilig in het gebruik. Daarnaast houdt de onderneming ook rekening met het milieu. Al sinds 1989 produceert Energizer kwikvrije batterijen en meer recentelijk is het milieuaspect nog verder opgevoerd door voor een deel van het batterijenassortiment gerecycled materiaal van oude batterijen te gebruiken. Kortom, met de aanschaf van Energizer batterijen kun je ook een beetje goeds voor de wereld om je heen doen. 

Alle gangbare typen batterijen leerbaar 

Ongeacht of je nu op zoek bent naar reguliere AA, AAA, C, D of 9V batterijen, Energizer kan ze aan je leveren. Je hebt in dat geval keuze uit maar liefst 6 verschillende varianten: Max, Max Plus, Advanced, Alkaline Power, EcoAdvanced en Ultimate Lithium, waarbij het onderscheid van de verschillende typen voornamelijk schuilt in de maximale levensduur van de batterij. Ook op het vlak an oplaadbare batterijen maakt Energizer een soortgelijk onderscheid. In die categorie zijn de batterijtypen onderverdeeld in Recharge Universal, Recharge Power Plus en Recharge Extreme. Energizer zou geen volwaardige batterijenleverancier zijn als het bedrijf ook niet een reeks knoopcelbatterijen in haar assortiment zou hebben. De onderneming levert daarom ook CR2016, CR2025 en CR2032 batterijen evenals kleinere knoopcellen voor gehoorapparaten en horloges. Kortom, wat voor soort batterij je bij je thuis ook nodig hebt, batterijen van Energizer zorgen ervoor dat je apparaten prima, veilig en langdurig zullen functioneren.