Geen producten gevonden voor deze selectie.

Duracell konijn gearriveerd bij 50five!

Denk je aan het merk Duracell, dan denk je waarschijnlijk niet alleen aan de batterijen van dit merk, maar ook aan het Duracell konijn dat al vele jaren lang in allerlei gedaantes in de reclameuitingen van deze batterijenproducent terugkeert. Het opvallende rozegekleurde konijn toont keer op keer aan dat hij dankzij Duracell batterijen pas stopt op het moment dat concurrenten, die op andere batterijen werken, het allang hebben opgegeven. De reden waarom de batterijen van Duracell zo lang meegaan schuilt in een aantal factoren. Ten eerste wordt er gebruik gemaakt van de alkalinetechniek. Mede dankzij een elektrochemische reactie met het alkalische materiaal kaliumhydroxide ontstaat een batterij die in de regel tot 3,5 keer langer meegaat dan een gewone zinkbatterij. Duracell heeft de samenstelling van de inhoud van haar batterijen echter verder weten te optimaliseren, waardoor de levensduur nog langer is. 

Alkalinebatterijen in alle gangbare formaten 

De al eerder genoemde alkaline batterijen zijn er in vijf verschillende formaten: AAA, AA, C, D en 9V. Omdat Duracell een innovatieve onderneming is, hebben de ontwikkelingen op het vlak van batterijen bij hen niet stilgestaan. Naast de introductie van een budgetlijn voor Duracell AA en AAA-batterijen onder de naam Duracell Simply zijn inmiddels ook Duracell Ultra Power batterijen op de markt geïntroduceerd. Deze laatstgenoemde categorie kan tot 100 procent meer energie leveren dan de reguliere Plus Power variant van dit merk. Daarnaast zijn de Ultra Power batterijen voorzien van een handige Powercheck strip, zodat je altijd exact kunt zien hoeveel energie er nog in de batterij beschikbaar is. 

Voor elk apparaat een Duracell-batterij 

Naast alkalinebatterijen kun je ook oplaadbare batterijen van Duracell kopen, zodat je met een lader zelf voor je stroomvoorziening zorgt. Dat is op termijn niet alleen goedkoper, maar ook nog eens beter voor het milieu. En om het plaatje compleet te maken levert Duracell ook batterijen voor gehoorapparaten en een hele reeks verschillende lithium knoopcelbatterijen. Als het om op batterijen werkende producten gaat, dan kunnen we gerust stellen dat je het op het praktisch zo gek niet kunt bedenken of Duracell heeft er wel een perfect passende oplossing voor.