Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. EVE Energy Strip - Slimme stekkerdoos met drie aansluitingen voor Apple Homekit
  EVE Energy Strip - Slimme stekkerdoos met drie aansluitingen voor Apple Homekit
  • Stembesturing via Siri
  • Programmeer schema's
  • Bespaart energie
   99,95
 2. TP-LINK HS110 Smart Plug
  TP-LINK HS110 Smart Plug
  • Bedienen op afstand
  • Veilig gevoel
  • Monitor energieverbruik
   39,99
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Energie besparen wordt een koud kunstje dankzij slimmer energiemeters 

Energie besparen is iets waar menigeen oren naar heeft. Is het niet uit het oogpunt van een beter milieu, dan is het zeker voor wat betreft de mogelijkheid om meer geld in je portemonnee over te houden. Het algemene gezegde ‘meten is weten’ is zonder meer ook van toepassing op het stroomverbruik bij je thuis. Door regelmatig de stand van je verbruiksmeter in de gaten te houden krijg je een steeds duidelijker inzicht van de manier waarom je met energie omspringt. Lange tijd was het onder fanatieke energiebespaarders de gewoonste zaak van de wereld om bijvoorbeeld elke week de meterstanden in een schriftje te noteren, zodat over langere periodes de balans kon worden opgemaakt. Nu steeds meer huishoudens voorzien worden van een slimme energiemeter, kun je je meterstanden desgewenst dagelijks online in de gaten houden. Is die informatie wat jou betreft nog steeds niet afdoende om een goed beeld van je verbruik te krijgen, dan kun je bij 50five ook een individuele energiemeter kopen. 

Meet individueel het stroomverbruik van elk gewenst apparaat 

Zo’n individuele energiemeter beschikt over meerdere slimme functies. Ten eerste kun je hem tussen een ‘dom’ apparaat en een stopcontact plaatsen, zodat je ‘domme’ apparaat opeens slim wordt en je deze met behulp van een app op je telefoon of tablet kunt bedienen. Daarnaast beschikt deze tussenstekker ook over een ingebouwde elektriciteitsmeter. Uiteraard worden de gemeten waarden van je slimme stekker regelmatig naar de al eerder genoemde app doorgestuurd, zodat je over langere periodes precies kunt zien hoeveel stroom het apparaat verbruikt. Door op deze slimme manier je energieverbruik te meten, kun je ook heel gemakkelijk ontdekken bij welke apparaten er sprake is van zogenoemde lekstroom. Met lekstroom bedoelen we dat het desbetreffende apparaat – meestal vanwege een technische ontwerpfout – toch een beetje stroom blijft verbruiken op het moment dat het eigenlijk volledig uitgeschakeld zou moeten zijn. 

Morgen al de eerste meetwaarden in beeld 

Bestel je vandaag voor 21.00 uur je energiemeters in de webshop van 50five, dan kun je morgen al je eerste meetresultaten vastleggen. Naast onze razendsnelle manier van leveren, geven we je een aangename 55 dagen de tijd om je meetapparaat uit te proberen. Voldoet het binnen die zichttermijn niet aan je verwachting, dan kun je het gratis naar osn terugsturen.