Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. TP-Link HS100 Smart Plug (Slimme Stekker)
  TP-Link HS100 Smart Plug (Slimme Stekker)
  • Stel schema's in
  • Eenvoudige setup
  • Werkt met Amazon Echo
   29,99
 2. TP-LINK HS110 Smart Plug
  TP-LINK HS110 Smart Plug
  • Bedienen op afstand
  • Veilig gevoel
  • Monitor energieverbruik
   39,99
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

TP-LINK zorgt voor slimme geoptimaliseerde dataverbindingen

Ook al kun je vandaag de dag tal van slimme apparaten door middel van wifi met elkaar in contact laten treden, toch kan het in sommige gevallen handig zijn om je data via kabels te transporteren. In het verleden was je dan aangewezen op het leggen van utp-kabels door je huis om dit doel te kunnen bereiken. Door gebruik te maken van de netwerkapparaten van het merk TP-LINK voorkom je echter dat je in allerlei muren gaten moet boren om je kabelverbinding tot stand te kunnen brengen. Het systeem van TP-LINK functioneert namelijk heel eenvoudig via de kabels van je reguliere inpandige stroomnet. De oplossingen die dit merk voor datatransport levert kunnen ook heel goed van pas komen als je op bepaalde plekken in je woning te kampen hebt met slechte wifi.

Stabiele dataverbindingen op voorheen wifi-loze plekken

Voor het transporteren van data van punt A naar punt B in je woning heb je een zogenoemde kit van TP-LINK nodig die uit twee verschillende powerline adapters bestaat. Het ene kastje druk je in een stopcontact in de buurt van je router, zodat er via een utp-kabel een onderlinge verbinding mee gemaakt kan worden. Ervan uitgaand dat je de kit vanwege problemen met je wifibereik hebt aangeschaft plaats je de tweede adapter in een stopcontact in de buurt van de plek waar je ontvangstproblemen ondervindt. Omdat de laatstgenoemde adapter – die ook wel de TP LINK Homeplug wordt genoemd – van een wifiantenne is voorzien wordt het opeens heel erg gemakkelijk om toch gewoon contact met je router te kunnen maken. De data van en naar die router wordt namelijk eerst via je inpandige elektriciteitsnet verstuurd en vervolgens door je powerline adapter uitgezonden. Het omgekeerd is natuurlijk ook mogelijk als je zelf opdrachten naar je router stuurt.

‘Domme’ apparaten slim maken dankzij de smart plug

Naast de Homeplug heeft dit merk inmiddels ook een stekker op de markt gebracht die speciaal voor smarthomes bedoeld is. Met een TP LINK Smart Plug kun je namelijk apparaten, die niet over slimme, op afstand bedienbare functies beschikken, toch slim maken. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de smart plug tussen het ‘domme’ apparaat en het stopcontact plaatsen en vervolgens in de bijbehorende app op je telefoon of tablet de gewenste functionaliteit instellen. Heb je dat gedaan, dan kan je voorheen ‘domme’ apparaat probleemloos geïntegreerd worden met de overige functionaliteiten van je smarthome.