Slimme tips voor jonge ouders

Swipe to the left

Slimme tips voor jonge ouders

Net een kindje gekregen of ken je iemand die net ouder werd? Lees onze tips!

#veiligheid  #gezondheid  #thermometers  #baby  #babyfoons  #honeywell  #verwarming  #ibaby  #nokia 
2 jaar geleden, 36 keer gelezen
Slimme tips voor jonge ouders

50five heeft de 3 slimste producten geselecteerd die het leven voor jou als aanstaande ouder nóg comfortabeler maken.

Bij 50five weten we als geen ander dat het leven van jonge ouders draait om hun baby. Graag wil je ze de beste zorg geven met producten die betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Speciaal voor jou als aanstaande ouder delen we onze slimme tips waar jij én je baby wat aan hebben. Volgens het bekende principe blije baby, blije ouders. Want clichés zijn zó waar…

Tip 1: Slim temperaturen

Snel, nauwkeurig en hygiënisch de temperatuur van je baby opnemen? Maak kennis met de Nokia Thermo Smart Temporal Thermometer. Deze bijzondere thermometer kan contactloos de temperatuur meten en kan je daarmee een hoop babygehuil besparen.

De eerste dagen na de geboorte moet de temperatuur regelmatig gemeten worden, zowel van de moeder als van het kind. Doordat de thermometer de temperatuur meet zonder contact te maken, zal je baby weinig merken van het temperaturen en bespaar je jezelf daarnaast een hoop uit- en aankleden. 
Nokia Thermometer

Met de Nokia Thermo Smart Temporal Thermometer kun je de temperatuur van je baby op de slagader ter hoogte van de slaap meten. De kleurindicatie op de thermometer laat direct zien of de temperatuur van je kindje te hoog, te laag of precies goed is. Je kunt de slimme thermometer voor meerdere mensen gebruiken zonder dat je hem telkens opnieuw hoeft te reinigen, doordat de thermometer geen contact maakt met lichaamsvloeistoffen. Enorm handig, ook in de komende jaren! 

Tip 2: Altijd dichtbij

iBabyNatuurlijk wil je je pasgeboren baby geen moment uit het oog verliezen. De verschillende monitors van iBaby zorgen ervoor dat je altijd dicht bij je kindje bent. De iBaby Monitor Basic stuurt direct beelden van je kleintje naar je smartphone of tablet. Is je baby wakker geworden? Praat dan tegen je baby om hem gerust te stellen, waar je ook bent. 

50five biedt diverse iBaby monitors aan in de webshop. Naast de iBaby Monitor Basic heeft de iBaby Monitor Advanced een aantal geavanceerdere mogelijkheden. Zo kan deze monitor, naast de Basic variant, ook de temperatuur en luchtvochtigheid in de babykamer in de gaten houden. De iBaby Monitor Premium biedt echter ultieme zekerheid, door daarnaast ook nog eens de luchtkwaliteit te meten én tips te geven over een verdere optimalisatie van de leefomgeving van je kindje. Zo ben je niet alleen altijd dichtbij je baby, maar zorgt de monitor daarnaast ook voor een verbeterde omgeving. 

Tip 3: Lekker warm

Honeywell Pasgeboren baby’s kunnen zich niet altijd zelf goed warm houden, waardoor de kamer waar je kindje ligt goed verwarmd moet zijn. Honeywell Evohome kan je nét dat beetje extra comfort bieden door je op elk gewenst moment de temperatuur gemakkelijk aan te laten passen in iedere ruimte. 

Met Honeywell Evohome zoneregeling kun je de temperatuur per zone (kamer) instellen. Dit betekent dat je de babykamer afzonderlijk kunt verwarmen, zonder dat de rest van je huis erg warm is. Gaat je baby in bad? Verwarm de badkamer dan een beetje extra. Bedien je Evohome systeem eenvoudig via je smartphone of tablet en stel de gewenste temperatuur van iedere kamer afzonderlijk in. Niet alleen wordt je huis op deze manier comfortabeler, je bespaart er ook nog eens door op je energiekosten. Een win-win situatie dus!