Speedcomfort, onze winterfavoriet

Swipe to the left

Speedcomfort, onze winterfavoriet

Hoe warmt SpeedComfort jouw huis sneller op terwijl je ook energie bespaart? 

#energiebesparing  #radiatorventilatoren  #speedcomfort  #verwarming 
2 jaar geleden, 45 keer gelezen
Speedcomfort

Maak kennis met onze nieuwste winter favoriet, de radiator ventilator van SpeedComfort.

De winterse tijden zijn weer aangebroken. Tijden van gezelligheid, warme chocomelk en samen films kijken op de bank… maar ook tijden van dikke sjaals, autoruiten krabben en soms lang wachten voordat je huis opgewarmd is… Hoewel de dikke sjaals en de bevroren autoruiten voorlopig nog even zullen blijven, hebben we een product gevonden dat jouw huis sneller zal opwarmen waardoor je minder kou hoeft te lijden.

Bij 50five hebben we namelijk kennisgemaakt met onze nieuwste winterfavoriet, de SpeedComfort. Deze slimme radiator ventilator verwarmt je huis op snelle wijze voor een comfortabeler thuis.

Verhoogd comfort

SpeedComfort is een radiator ventilator, een apparaat dat warmte van je radiator versneld de ruimte in blaast. Installatie is erg eenvoudig, je hebt naast de radiator alleen maar een stopcontact nodig. Bevestig de radiator ventilator onder de radiator en steek simpelweg de stekker in het stopcontact en de SpeedComfort is klaar voor gebruik!

Prettig aan de SpeedComfort is daarnaast dat de warmte beter wordt verdeeld. Doordat de radiator ventilator de lucht rustig door de ruimte circuleert, wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en is de gehele kamer heerlijk warm. De kleine ventilatoren maken vrijwel geen geluid. Zo word je comfort verhoogd en kun je genieten van een knus, warm huis.Wil je ook genieten van een warmer huis gedurende deze koude winterdagen? Neem dan snel een kijkje op de productpagina van SpeedComfort in onze 50five webshop.