Ring: je beste vriend in beveiliging

Swipe to the left

Ring: je beste vriend in beveiliging

Ring heeft een hele duidelijke missie: de buurt en de wereld een veiligere plek maken. Ring is je beste vriend in beveiliging.

Ring beveiligt je huis

Ring: je beste vriend in beveiliging

Ring heeft een hele duidelijke missie: ‘de buurt en de wereld een veiligere plek maken’. Dit doen ze met allerlei producten zoals de video deurbel, de Stick-up Cam en de Floodlight Cam. Met de producten van Ring bouw je een ‘ring van veiligheid’ in en rondom je huis.  

De deurbel

Ring Pro deurbelHet paradepaardje van Ring is natuurlijk de video deurbel. Met de deurbel weet je altijd wie er voor je deur staat. In de Ring zit een camera die bij beweging aanspringt en een melding naar je smartphone stuurt. Op deze manier gebruikt de bel alleen data wanneer het nodig is. Natuurlijk kun je ook live meekijken zodra je de app opent.

Bij 50five zijn we al een tijdje fan van de Ring. Onze productspecialisten kunnen niet meer zonder. Stel je voor dat op een luie zondag de bel gaat. Eigenlijk heb je geen zin om open te doen, maar wie weet is het wel belangrijk! Je opent de app en ziet dat je schoonouders voor de deur staan. Jij bent dus mooi niet thuis!

Pakketjes mis je nooit meer

Dankzij de geïntegreerde microfoon en speaker is het ook mogelijk om met de beller te praten. Zo kun je jouw aanbellende vrienden vertellen dat je over 10 minuutjes thuis bent. Of wat dacht je van instructies geven aan de pakketbezorger die eindelijk jouw pakketje komt brengen? Zo hoef je nooit meer naar het postkantoor omdat de postbode het pakje niet bij buren af heeft geleverd!

De Ring is er in verschillende varianten: de Pro en de nieuwe V2. Zo zit er altijd wel een bij die perfect bij je past.

De security camera’s

Ring Spotlight

Om een huis goed te beveiligen heb je natuurlijk meer nodig dan alleen zicht op de voordeur. Ook bij de achterdeur en rondom het huis wil je een oogje in het zeil houden. Ook hier is Ring een ster in. Het merk heeft verschillende beveiligingscamera’s in het assortiment. De meest opvallende is toch wel de Floodlight.

De Floodlight beschikt over twee grote LED schijnwerpers die aanspringen zodra er beweging wordt gedetecteerd. Dit zorgt er voor dat indringers direct worden afgeschrikt. De ingebouwde sirene draagt hier ook aan bij. De Floodlight beschikt ook nog eens over gezichtsherkenning. Let wel op dat de camera op de plek van een buitenlamp moet worden geïnstalleerd.

Hang je de camera liever op een plek waar geen bestaande buitenlamp te vinden is? Kies dan voor de Ring Spotlight. Deze kun je plaatsen waar je maar wilt. De Spotlight komt in twee varianten: met kabel of met batterij. Er is de optie om een Solar Panel toe te voegen. Deze zorgt ervoor dat de accu door de zon wordt opgeladen. Zo hoef je je nooit druk te maken om een lege accu. 

Ring van veiligheid

Voor iedere situatie is er dus wel een product wat zorgt dat jij met een veilig gevoel van huis kunt gaan. Of je nu op vakantie gaat, een pakketje verwacht of last hebt van kwajongens die belletje lellen: Ring is je beste vriend.

Klik hier om het hele assortiment te bekijken!