Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Netatmo Slimme Rookmelder
  Netatmo Slimme Rookmelder
  • Real-time notificaties
  • Nooit meer op de stoel
  • Makkelijk installeren
   99,99
 2. Netatmo Welcome Camera
  Netatmo Welcome Camera
  • Gezichtsherkenning
  • Alarmdetectie
  • Gratis opslag
   179,-
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Netatmo levert slimme beveiligingsproducten die zorgen wegnemen 

Dat het Franse bedrijf Netatmo het ontwikkelen van nieuwe producten erg serieus neemt, blijkt wel uit het feit dat zo’n 50 procent van het totale aantal werknemers van dit bedrijf deel uitmaakt van het ontwikkelteam. Iets wat zeker terug te zien is in de producten die het merk te koop aanbiedt. Op het gebied van beveiliging heeft Netatmo inmiddels een aantal producten gelanceerd die uitblinken vanwege hun slimme functies. Hierdoor wordt het in de gaten houden van de veiligheid van jou, je huisgenoten en jullie bezittingen geoptimaliseerd, zodat je je daar geen moment zorgen meer over hoeft te maken. 

Alleen beeldregistratie in het geval van vermoed onraad 

De binnencamera van Netatmo is niet alleen voorzien van een elegant design, maar beschikt ook over een slimme gezichtsherkenningsfunctie. Dat houdt in dat je Netatmo camera pas opnames begint te maken op het moment dat er een onbekend gezicht in beeld komt. Er worden dus niet continue opnames gemaakt, waardoor de privacy van jou en je huisgenoten goed gewaarborgd blijft. Ook de buitencamera van dit merk kun je op een privacyvriendelijke wijze instellen, waarbij het opnemen van beeldmateriaal alleen begint als er actie in een vooraf vastgestelde zone (bijvoorbeeld de oprit waar je auto staat) in het blikveld van de camera plaatsvindt. Detecteert je Netatmo camera een onbekende persoon, dan ontvang je hiervan meteen een melding en bijbehorend beeldmateriaal in de Netatmo app op je smartphone of tablet. Naast de app kun je Netatmo-apparaten overigens ook bedienen met de Facebook Messenger en met behulp van je stem als je over een Apple HomeKit of Google Assistant beschikt. 

Altijd actuele rookmeldingen op je telefoon 

Netatmo zorgt niet alleen met haar camera’s voor een veilige leefomgeving, maar kan je woning ook voorzien van slimme rookmelders. Naast een loeiharde sirene, die bij de detectie van rook geactiveerd wordt, verstuurt dit draadloze exemplaar ook een alarmbericht naar je telefoon. Op die manier weet je ook meteen als je bijvoorbeeld op je werk zit wat er loos is. Is er sprake van een vals alarm, dan kun je de detector heel gemakkelijk via de Netatmo app uitschakelen. Daarnaast is het apparaat voorzien van een batterij die tot wel 10 jaar meegaat, zodat je nachtrust niet steeds wordt verstoord vanwege een detector die luid piepend laat weten dat er een stroomtekort is.