Tonen als Planning Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ezviz DB1 3MP Draadloze WiFi HD Video Deurbel
  Ezviz DB1 3MP Draadloze WiFi HD Video Deurbel
  • Nachtvisie tot 5 meter
  • Bewegingsdetectie
  • 2-weg audio
   149,99
 2. Ezviz NVR 1TB Opslag voor camerabeelden
  Ezviz NVR 1TB Opslag voor camerabeelden
  • Opslag van 1 Terabyte
  • Tot vier camera’s
  • Gratis, veilige opslag
   170,-
 3. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Ezviz Husky Air Outdoor IP Camera
  Ezviz Husky Air Outdoor IP Camera
  • Met flitslamp en sirene
  • Communicatie mogelijk
  • Drie opslagmogelijkheden
   99,-
 5. Vóór 23:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 6. Ezviz Mini O Indoor Camera
  Ezviz Mini O Indoor Camera
  • Compact
  • Voordelig
  • Veel opslagmogelijkheden
   39,99
Tonen als Planning Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

EZVIZ zorgt op een slimme manier voor veiligheid 

Hikvision is wereldwijd marktleider op het gebied van beveiligingsapparatuur voor zakelijke objecten en heeft enkele jaren geleden onder de merknaam EZVIZ ook een beveiligingsassortiment voor consumenten geïntroduceerd. Zorgen voor een veilige woonomgeving is per slot van rekening iets waar praktisch iedereen naar streeft en EZVIZ is je daarbij graag behulpzaam door je tal van slimme beveiligingsmogelijkheden te bieden. Het camerasegment vormt daarbij als het ware de centrale hoofdmoot in het volledige productassortiment. 

Volledig draadloos, dus makkelijk te installeren 

Dankzij de opkomst van het Internet of Things (IoT) neemt in menig huishouden het aantal slimme apparaten toe dat met elkaar kan communiceren. EZVIZ speelt op deze trend in door uitsluitend IP-camera’s in haar assortiment op te nemen. Deze camera’s kunnen volledig draadloos functioneren en versturen het opgenomen beeld en geluid via wifi naar je smartphone of tablet. Het voordeel van deze methode is, dat je geen tijd hoeft te verspillen aan een lastige installatieprocedure. Binnen enkele minuten is je beveilgingscamera van EZVIZ klaar voor gebruik. De draadloze verbinding via wifi zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat je de audio en video op elke gewenste locatie ter wereld probleemloos terug kunt kijken. Ook biedt EZVIZ haar gebruikers de mogelijkheid om opnames lokaal – dus binnenshuis – op te slaan of daarvoor online gebruik te maken van de EZVIZ cloud. 

Uitgebreide mogelijkheden en mogelijke uitbreidingen 

Elke EZVIZ camera is van gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit en zijn voorzien van verrassend veel functies die je veiligheid optimaliseren. Zo beschikt de EZVIZ Husky Air camera onder andere over extra grote wifi-antennes, zodat ook op grotere afstand een perfecte overdracht van beeld en geluid plaats kan vinden en is dit type voorzien van een zeer luid alarm en een stroboscoop, die zonder meer een afschrikkende werking op ongenode gasten zullen hebben als ze het beveiligde object proberen te benaderen. De Husky Air installatie ligt wel wat gecompliceerder dan andere EZVIZ camera's, maar we helpen je hier graag bij. Een aantal van de camera’s van EZVIZ – waaronder de C2C 180 – kunnen ook samenwerken met je Google Assistant, zodat je ze ook met stemcommando’s kunt bedienen. Naast het camera-assortiment levert EZVIZ ook alarmsensoren en routers die met de camera’s samen kunnen werken en zo aan bij kunnen dragen aan een zo optimaal mogelijke beveiliging.