Geen producten gevonden voor deze selectie.

GPS tracker voor kids kopen 

Je wilt je kind natuurlijk goed beschermen maar tegelijkertijd niet dat je hem of haar geen enkele vrijheid geeft. Kinderen moeten nu eenmaal dingen zelf kunnen ontdekken. Toch is het voor veel ouders lastig om hun kinderen los te laten. Gelukkig is er ook nog zoiets als een GPS tracker. Daarmee geef je je kind voldoende vrijheid, terwijl je op afstand goed in de gaten houdt waar hij of zij zich bevindt. Je hoeft daarvoor alleen maar even op je smartphone te kijken. 

Wat is een GPS tracker?

Een GPS tracker is een apparaatje (vaak in de vorm van een horloge) dat je kind bij zich draagt, waardoor jij kan zien waar je oogappeltje zich bevindt. Een geruststellend idee toch? Op die manier geef je je kindje de vrijheid om lekker te kunnen spelen en volg je zelf (vaak via je smartphone) de plekken waar hij of zij is. Na verloop van tijd vertrouw je erop dat je vanzelf een melding krijgt mocht er iets aan de hand zijn. Een ideale oplossing. 

Functies van een GPS tracker

GPS trackers bestaan er in verschillende soorten en maten en de een heeft nu eenmaal meer functies dan de andere. Bijhouden waar je kind zich bevindt doen ze natuurlijk allemaal. Maar er zijn ook apparaatjes waarmee je aan elkaar berichten kunt sturen of even met elkaar kunt bellen. Is je kindje nog niet oud genoeg om te kunnen lezen? Veel GPS horloges beschikken ook over toepasselijke symbooltjes op het scherm. Die zijn voor hen stukken makkelijker te begrijpen.   

Bij 50five een GPS tracker kopen

Wil je ook een GPS tracker kopen om te weten waar je kind (of eventueel je huisdier) zich bevindt? Bij 50five hebben we een selectie gemaakt van apparaten die wij geschikt vinden. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel de tracker van je keuze gemakkelijk online.